MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Miuipro kullanıcı adımı girip güncelleme kontrol ettiğimde tüm sorunlar düzeldi. Büyük ihtimalle sorun korsan yazılımları devre dışı bırakmak için yapılan bir düzenlemeden kaynaklı

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular
77
Merhaba mi 9 link var mı?

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
9.6.5 e geri döndüm. tüm 9.7.4 ler sorunlu. miuipro ile alakalı olmadığını farkettim. çünkü eu9.7.4de de aynısını yapıyordu. xiaomi kaynaklı sorundu ve geri çekildi güncelleme. 9.6.5 ile düzeltilmesini bekleyip çıkan bir sonraki güncellemeyi yüklemeli

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
9.6.5 e geri döndüm. tüm 9.7.4 ler sorunlu. miuipro ile alakalı olmadığını farkettim. çünkü eu9.7.4de de aynısını yapıyordu. xiaomi kaynaklı sorundu ve geri çekildi güncelleme. 9.6.5 ile düzeltilmesini bekleyip çıkan bir sonraki güncellemeyi yüklemeli
Hocam mi room 9.7.4 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yok dün eu ve mi globe de kurdum onlarda da sorun yok

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
eu9.7.4 kurdum ilk etapta normal gibi görünsede kısa zaman sonra farkediliyor. özellikle telefon görüşmelerinden sonra daha da belirginşeşiyprdu
miuipro rom daha da özelleştirilebilir olduğundan tekrar ona döndüm ama 9.6.5i yükledim ve bu sürümle devam edecem o hatalar giderilinceye kadar

fthcvdar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
5
eu9.7.4 kurdum ilk etapta normal gibi görünsede kısa zaman sonra farkediliyor. özellikle telefon görüşmelerinden sonra daha da belirginşeşiyprdu
miuipro rom daha da özelleştirilebilir olduğundan tekrar ona döndüm ama 9.6.5i yükledim ve bu sürümle devam edecem o hatalar giderilinceye kadar
Bence de hocam miui Pro yu tutmuyor diğer rom lar ama bende 2 gündür mi room da sorun yok ama ilk fırsatta miuipro ya dönerim

Centasci

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10 Ultra
Meslek
İBB
Konular