- Adım
- Osman
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 461
2 günün sonunda mail geldi miui kimliğini girmem lazim nerde yaziyor
Hocam miuipro sitesinde yayinlanan romu kurun önce twrp ile. Kurulumdan sonra telefon uzerinden güncelleme ayarlarinda otomatik guncelleme kisminda altta ota yazan kisma miuipro kullanıcı adınızı yazacaksiniz ve otomatik güncelleme açılacak ve en son güncelleme inecek2 günün sonunda mail geldi miui kimliğini girmem lazim nerde yaziyor
Hocan bl kiliti perşembe günü acilacak yani alttaki resimdeki kimliği romu yükledikden sonra mi girecemHocam miuipro sitesinde yayinlanan romu kurun önce twrp ile. Kurulumdan sonra telefon uzerinden güncelleme ayarlarinda otomatik guncelleme kisminda altta ota yazan kisma miuipro kullanıcı adınızı yazacaksiniz ve otomatik güncelleme açılacak ve en son güncelleme inecek
MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui kimliği bildiğim kadarıyla Miui hesabınızın kullanıcı adı oluyor. Bu telefon numaranız veya mail adresiniz de olabilir.Hocan bl kiliti perşembe günü acilacak yani alttaki resimdeki kimliği romu yükledikden sonra mi girecemResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Evet hocam romu yukledikten sonra kullanici adınızı ota için kullanıcı adı yazan yere yazacaksinizHocan bl kiliti perşembe günü acilacak yani alttaki resimdeki kimliği romu yükledikden sonra mi girecemResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam ben buraya ne yazacam?Evet hocam romu yukledikten sonra kullanici adınızı ota için kullanıcı adı yazan yere yazacaksinizGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende kullanıcı adı ile nick aynı. Sizde farklıysa kullanıcı adınızı yazın önce güncelleme açılmaz sa nicki yazarsanızHocam ben buraya ne yazacam?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui kimliğine sadece sayi yazilabiliyorBende kullanıcı adı ile nick aynı. Sizde farklıysa kullanıcı adınızı yazın önce güncelleme açılmaz sa nicki yazarsanız
Ben ininal ile 9.71 tl ödedimArkadaşlar romun güncel fiyatı nedir?
Miui kimliği zaten sizin miui id numaranız oraya başka rakam yazmayın, telefonununzdaki miui hesabindaki numarayı yazın yoksa yükleme yapamazsınız.. Kullanıcı adını siz belirliyorsunuz herhangi bir isim nick vb olabilir.Miui kimliğine sadece sayi yazilabiliyor