- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 37
Hocam EU Beta her yönüyle tam istediğim gibi denemediyseniz tavsiye ederimHocam mi roomu da beğendim ben
Hocam EU Beta her yönüyle tam istediğim gibi denemediyseniz tavsiye ederimHocam mi roomu da beğendim ben
ok hocam bi deneyimHocam bende bekledim bekledim paylaşan yok sürekli link istemekten de usandım eu beta 9.5.9 yükledim miuiprodan daha çok beğendim beklemek yerine bi denemenizi tavsiye ederim ayrıca Google camera sorunsuz çalışıyor
SOT önemsiz ama illaki ben en az 15 - 20 Saat SOT almak istiyorum diyorsanız, o zaman Mi Max 3 almalısınızSon sürüm pro da maksimum 4,5 saat ekran süresi alıyorum.
Çift hat aktif. 2 saat filan oyun oynuyorum.
Telefon MI8 SE 6/64
Bu değer normal midir? Düşük müdür?
Ekran süresini arttırmak için bir çözüm var mıdır?
Eu Beta rom'da ekran süresi daha çok alır mıyım?
Teşekkürler.
SOT önemsiz ama illaki ben en az 15 - 20 Saat SOT almak istiyorum diyorsanız, o zaman Mi Max 3 almalısınız
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam bende bekledim bekledim paylaşan yok sürekli link istemekten de usandım eu beta 9.5.9 yükledim miuiprodan daha çok beğendim beklemek yerine bi denemenizi tavsiye ederim ayrıca Google camera sorunsuz çalışıyor
Mi6 için bende istiyorum tşklerEvet bizde yerimizi alalım link bulan özelden banada paslayabilirmi teşekkürler.
Merhaba hocam gcam linki varmı 9.5.9 Mi6 için tşkHocam bende bekledim bekledim paylaşan yok sürekli link istemekten de usandım eu beta 9.5.9 yükledim miuiprodan daha çok beğendim beklemek yerine bi denemenizi tavsiye ederim ayrıca Google camera sorunsuz çalışıyor