MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
İndirdigin dosya basarili sekilde yuklendiyse sorun yok ayarlardan sürümü kontrol et yuklemisse sorun yok sanirim twrp guncellemelisin

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sürüm eski gözüküyor. twrp güncellemeyi deneyeceğim. teşekkürler

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bir önceki sürümü pil daha iyiydi

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11
arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var
bu güncellemeyi otadan kur dedim indi sonra twrp açıldı fakat bir şey olmadı bende inen dosyayı kendim flashladım sonra telefon açılınca güncelleme başarısız oldu dedi ne yapmam lazım

Hata veriyorsa zip bozuktur. bende birkaç kez yaşadım bunu. kırmızı yazı ile error verdi ise zip kesin bozuk, ayrıca bende güncellemeyi yap dediğimde twrp'de açmadı, pixel experience'de twrp'den güncelleme oluyordu ama bunda olmuyor sanırım. temiz kurulum yapıyorum her defasında.

b3k1rr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bekir
Cihazım
Mi 9t pro mi 6
Konular
5
Hata veriyorsa zip bozuktur. bende birkaç kez yaşadım bunu. kırmızı yazı ile error verdi ise zip kesin bozuk, ayrıca bende güncellemeyi yap dediğimde twrp'de açmadı, pixel experience'de twrp'den güncelleme oluyordu ama bunda olmuyor sanırım. temiz kurulum yapıyorum her defasında.

bende güncellemeyi yaptı ama telefon twrp döngüsüne girdi bende formatlamak zorunda kaldım büyük ihtimalle poco launcer yüzünden oldu

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Zip bozuk sanırım ota dan 2,3 kez indirdim fakat hepsi bozuk iniyor nasıl duzeltecegimi bilemedim

dalgalar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Zip bozuk sanırım ota dan 2,3 kez indirdim fakat hepsi bozuk iniyor nasıl duzeltecegimi bilemedim
Otadan bozuk olma ihtimali dusuk ihtimal ama manuel indirip deneyin birde acaba yanlis guncelleme almasin bende bi kez olmustu 6x e redmi 5 görmüştü

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Otadan bozuk olma ihtimali dusuk ihtimal ama manuel indirip deneyin birde acaba yanlis guncelleme almasin bende bi kez olmustu 6x e redmi 5 görmüştü

Dosyayi çıkartmaya çalışınca hata veriyor ve telefonuma uygun

Acaba manuel nereden indirebilirim?

arruna

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
F6 Pro
Meslek
Kamu
Konular
11

Dosyayı indir ve açmaya çalış içindeki dosyalar gözüküyorsa sorun yok demektir, daha sonra kopyala yapıştır yaparak başka bir dosya içine daha at. iki dosya olsun zip yaparken sıra sıra dene. 2 gün önce dosyayı indirdim başka alana da kopyala yapıştır yaptım şaka gibi ikisi de silinmişti hala anlam veremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dosyayi çıkartmaya çalışınca hata veriyor ve telefonuma uygun

Acaba manuel nereden indirebilirim?
Çıkarmaya çalışma sadece zip'e tıkla içi açılıyorsa sorun yok demektir.

ulasecgin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
mi5s plus
Konular
27
Dosyayı indir ve açmaya çalış içindeki dosyalar gözüküyorsa sorun yok demektir, daha sonra kopyala yapıştır yaparak başka bir dosya içine daha at. iki dosya olsun zip yaparken sıra sıra dene. 2 gün önce dosyayı indirdim başka alana da kopyala yapıştır yaptım şaka gibi ikisi de silinmişti hala anlam veremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çıkarmaya çalışma sadece zip'e tıkla içi açılıyorsa sorun yok demektir.

Zip i başka alana kopyalayıp flashladim fakat yine aynı hatayı veriyor ve zipi açmaya çalışınca açılıyor fakat çıkartmaya çalışınca hata veriyor.

Üst Alt