hocam bi pil performansı atar mısınız ? ve bir de bu miui pro rom ne kadar zamanda bir güncelleniyor vs nerde görebiliriz xda da göremiyorum kaynaklar biraz sınırlı gibi . diğer custom romlar gibi değil herhalde. şu an lineage tabanlı romlar kullanıyorum ve 7 saat ekran filan ancak alıyorum , deneyeyim mi ? yeni sürüm çıkar diye bekleyelim mi .Batarya zamanla , kullandıkça oturur, merak etmeyin....ben şu an %53 deyim, 24 Saat olmuş ve Ekran sürem 4 Saat 57 dakika
Pil performansı atamam, yeni şarj ettim şu an %100....MIUIPro Romlar her hafta güncelleniyor....ama türkçeleştiren Arkadaş her hafta güncellermi bilemiyorum....Ben kendi Cihazım Mi Max 2 de MIUIPro'yu İngilizce kullanıyorum ve şu anda onun üstüne Rom yok....takip buradan edebilirsiniz..güncelleme
hocam bi pil performansı atar mısınız ? ve bir de bu miui pro rom ne kadar zamanda bir güncelleniyor vs nerde görebiliriz xda da göremiyorum kaynaklar biraz sınırlı gibi . diğer custom romlar gibi değil herhalde. şu an lineage tabanlı romlar kullanıyorum ve 7 saat ekran filan ancak alıyorum , deneyeyim mi ? yeni sürüm çıkar diye bekleyelim mi .
Pil performansı atamam, yeni şarj ettim şu an %100....MIUIPro Romlar her hafta güncelleniyor....ama türkçeleştiren Arkadaş her hafta güncellermi bilemiyorum....Ben kendi Cihazım Mi Max 2 de MIUIPro'yu İngilizce kullanıyorum ve şu anda onun üstüne Rom yok....takip buradan edebilirsiniz..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Pil performansı atamam, yeni şarj ettim şu an %100....MIUIPro Romlar her hafta güncelleniyor....ama türkçeleştiren Arkadaş her hafta güncellermi bilemiyorum....Ben kendi Cihazım Mi Max 2 de MIUIPro'yu İngilizce kullanıyorum ve şu anda onun üstüne Rom yok....takip buradan edebilirsiniz..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
MIUIPRO ROM, İçinde birçok özelleştirme seçeneği bulunan, Custom Rom tadında, MIUI Official Belarus Fan Site'sinin geliştiricileri tarafından ÇİN Global developer temel bazlı, Xiaomi.EU ve SMIUI Rom'larının karışımlarını entegre ederek özelleştirdikleri bir Rom'dur.
O nedenle ben şahsen şiddetle öneriyorum.....yükleyin, kullanmaya başlayın, bir daha başka rom yüklemek istemeyeceksiniz
Titanium backup miui romlarda sorun çıkartıyordu, bir yıl öncesine kadar, sorunsuz çalışıyormu artık?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Antutu benchmark score düşük çıkyor sebebi nedir acaba global romda 88000 görüyordum batarya çok çabuk tükeniyor.Titanum Backup uygulamasına root yetkisini vermiyor dosyalar uygulamasıda sıkıntılı geç açılıyor içerik
RR den daha iyi demedim.....Benim Cihazım için RR Rom olsa, başka Rom kullanmazdım, Rom yokluğundan MIUIPro kullanıyorumresurrection dan filan da iyi yani sizce, o zaman deneyeceğim
Sizin cihaz MIUI 8 kararlı global ile gelir...MIUIPro yükleyebilmeniz için, önce BL Kilidinizi açıp, TWRP yüklemelisiniz....Forumda anlatımlar mevcutHocam benim mi max 2 gelince üzerinde ki rom stabil değil mi siz bundan memnunsunuz ben nasıl yükleyebilirim daha önce hiç yapmadim
TB şu an sorunsuz çalışıyor bende...Titanium backup miui romlarda sorun çıkartıyordu, bir yıl öncesine kadar, sorunsuz çalışıyormu artık?
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi