- Adım
- Suat
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 16
Evet hocam mevcutTürkçe dil desteği mevcut mu?
Evet hocam mevcutTürkçe dil desteği mevcut mu?
suat hocam benim hesapta kilitli görünüyor diye kilit başvurusu yapmıştım hemen cevaplandı miflash unlock uyg indirdim pcye custom romlarda bu işlemi yapabiliyor muyuz acabaEvet hocam mevcut
kilit açıksa twrp yükle ordan kurSelamün aleyküm hocam bu konudaki bilgisizliğimi kenara bırakıp merakımdan programı sürüm yükleme sevdasına kapılmış bulunmaktayım . Öncelikle telefonumun kilidi açık onu öğrendim daha sonra miuipro dan telefonuma uygun olan rom'u buldum ve pcye indirdim . Buradan sonrasında takıldım kaldım . Öncelikle xiomia tools görmüştüm forumda oradan room atmayı düşündüm ama araştırma yaparken farkettim ki tool bana global ve eu rom atma olanağı sağlıyor. Ben acaba tools üzerinden indirdiğim rom dosyasını gösterip pro rom yüklemesi yapabilir miyim yoksa öncesinde izlemem gereken başka yollar var mı ?
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Twrp ile alakalı bir konu aradım ama bulamadım biraz açabilir misiniz hiç bilgim yok inanınkilit açıksa twrp yükle ordan kur
Arama butonuna Mi5 S TWRP yazın....Twrp ile alakalı bir konu aradım ama bulamadım biraz açabilir misiniz hiç bilgim yok inanın
Twrp dediğiniz daha mı sağlıklı
Rehber - Xiaomi Mi5s TWRP Yükleme AnlatımıTwrp ile alakalı bir konu aradım ama bulamadım biraz açabilir misiniz hiç bilgim yok inanın
Twrp dediğiniz daha mı sağlıklı
Teşekkür ederim hocam verdiğim zahmet için affınıza sığınıyorum