Rom MiuiPro 21.10.21 Beta A11/Miui 12.5

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
prezious, hali hazırda kullanıyorum şu an..
Bir de bunu deneyin.. Bu arada resmi romlarda mağaza dışında herhangi bir tema kullanma imkanınız yok, bilginize.

Gullu83, hocam kullandığınız rom çin kökenli olduğu için sıkıntı yaratıyor, romu yapan telegram kanalında çözümleri paylaşmıştı ama bir yere kadar ve kesin sonuç aldığımı hatırlamıyorum. Bazı yerler uygulanmadı mesela durum çubuğu gibi.. Bu arada root yani magisk şart o yolları denemek için.
Aynen hocam zaten ne zaman mtz indirsem font tema fark etmez uygulanmıyor en iyisi globala dönmek bugünlerde yeni sürüm de gelecekmiş inşallah beklerim biraz yorumlara bakarım gündelik kullanıma uygunsa geçerim yoksa costum romlarda illa bir eksiklik noksanlık oluyor dört dörtlük herşey stabil olan ve herşey düzgün çalışan costum rom henüz görmedim maalesef..

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aynen hocam zaten ne zaman mtz indirsem font tema fark etmez uygulanmıyor en iyisi globala dönmek bugünlerde yeni sürüm de gelecekmiş inşallah beklerim biraz yorumlara bakarım gündelik kullanıma uygunsa geçerim yoksa costum romlarda illa bir eksiklik noksanlık oluyor dört dörtlük herşey stabil olan ve herşey düzgün çalışan costum rom henüz görmedim maalesef..
Bence bu işinizi görür. Daha iyisi yapılana kadar bundan güzeli yok bence.. Android 10 Miui 12..

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Bence bu işinizi görür. Daha iyisi yapılana kadar bundan güzeli yok bence.. Android 10 Miui 12..
Şu muiproyu merak ediyorum hocam denilen özellikler var ve magisk kaldirabilirsen bir süre kalırım onda görünüyor en son muimax da yüklemiştim üç dört rom öncesi ortalama 1cay oluyor 12.5.3 sürümü oda fena değildi tüm özelleştirmeler falan çalışıyor temalarda da sıkıntı yoktu hocam...

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Şu muiproyu merak ediyorum hocam denilen özellikler var ve magisk kaldirabilirsen bir süre kalırım onda görünüyor en son muimax da yüklemiştim üç dört rom öncesi ortalama 1cay oluyor 12.5.3 sürümü oda fena değildi tüm özelleştirmeler falan çalışıyor temalarda da sıkıntı yoktu hocam...
Karar sizin hocam.

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
bu dünyada rastalayabileceğiniz en dengesiz ve normal olmayan insanlar sanırım Ruslardır. Dolayısıyla bu alemde (rom,telefon,vb) rastalayabileceğiniz en saygısız, en uyduruk ve kalitesiz insan topluluğu ise Miuipro rom'u yapan ve dağıtan kişilerdir. Para vermeden önce forumdaki Miuipro kısmındaki konuları okuyun lütfen. Bana sorarsanız Eu Rom kullanın ve rahatınıza bakın. 3-5 ekstra özellştirme için bu ıskarta insanlarla uğraşmayın. parayı aktarana kadar tonla sorunla uğraşıyorsunuz hah tam aktardınız adamlar sizin gönderdiğniz dekontu görmezden gelip sizi her bir taraftan banlayabiliyorlar.. Hâla sabrediyorum ama yakında çok fena patlayacam bunlara..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yazmaya unututum ama muhtemelen bunlar bu rom'ların içine bloatware yani sisteme gömülü zararlı yazılım da yüklüyorlar.. O haberlerde okuduğunuz bilmem kaç yüz bin kişinin kredi kartı çalındı/maili çalındı vb olayları nasıl oluyor sanıyorsunuz... belli bir sayı vardır bekledikleri örnek veriyorum 1000 hesap olduğu anca patlatacaklardır.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Gurkut, hocam öncelikle belirtmek isterim, paylaştığım bu rom için herhangi birine herhangi bir ücret ödemiyoruz.. Ama söylediğiniz gibi Miuipro ücretli bir rom.. Ben cihazlarımda Miuipro ekibine ait çok rom kullandım sadece miuiPro da değil yapımcısı ruslar olan farklı romlarda kullandım, hiç pişman olduğumu hatırlamam.. Ruslar normal midir, değil midir bilmem ama bu işi çok iyi yaptıkları kesin.. En azından benim cihazlarım için.. Güvenlik konusuna gelince, resmi bir yazılımı yüklerken ne kadar rahatsam o kadar rahatım custom romları kurarken..
Umarım yaşadığınız sıkıntıyı bir an önce giderirler..

Gurkut

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa G
Cihazım
Mi 9
Meslek
I.T
Konular
14
Gurkut, hocam öncelikle belirtmek isterim, paylaştığım bu rom için herhangi birine herhangi bir ücret ödemiyoruz.. Ama söylediğiniz gibi Miuipro ücretli bir rom.. Ben cihazlarımda Miuipro ekibine ait çok rom kullandım sadece miuiPro da değil yapımcısı ruslar olan farklı romlarda kullandım, hiç pişman olduğumu hatırlamam.. Ruslar normal midir, değil midir bilmem ama bu işi çok iyi yaptıkları kesin.. En azından benim cihazlarım için.. Güvenlik konusuna gelince, resmi bir yazılımı yüklerken ne kadar rahatsam o kadar rahatım custom romları kurarken..
Umarım yaşadığınız sıkıntıyı bir an önce giderirler..
Kusura bakamayın Miuipro görünce ücretli olan rom'lardan olduğunu sandım. aslında her mesajı da okudum ama gözümden kaçmış. Rusların program kırma vb işlerden anladığını biliyorum. bir çok full sürüm için takip ettiğim bir çok rus sitesi var zaten. ama insanları yaramaz. Tabii ki bu şahsi düşüncem. temenniniz için tşk ederim. Ümidim yok zira dekontu görmezden geliyorlar.

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Kusura bakamayın Miuipro görünce ücretli olan rom'lardan olduğunu sandım. aslında her mesajı da okudum ama gözümden kaçmış. Rusların program kırma vb işlerden anladığını biliyorum. bir çok full sürüm için takip ettiğim bir çok rus sitesi var zaten. ama insanları yaramaz. Tabii ki bu şahsi düşüncem. temenniniz için tşk ederim. Ümidim yok zira dekontu görmezden geliyorlar.
Forumlarda paylaşın bu yaşadığınız durumu, illa ki dönüş yaparlar.. 4pda mesela.

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1