- Adım
- Metin Çınar
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 131
Şu ana kadar kullandığım Çin stabil dışında memnun kaldığım A11 /Miui 12.5 MİUİPRO.. Rom bildiğiniz MiuiPro özelliklerine sahip, bilmeyen arkadaşlar için bir kaç ekran görüntüsü bırakacağım..
Öncelikle Rom ilk başlarda biraz yavaş olabilir, biraz sabırlı olmalı kurmak isteyen arkadaşlar..
Cihaz açıldığı zaman 250den fazla uygulama otomatik olarak başlıyor, yani otomatik başlatmada aktif hale getirilmiş.. Sanırım yapan arkadaş unuttu yada bilerek yaptı bilemiyorum.. Ben kapattım ve kullanmadığım sistem uygulamalarını sildim.. Rom içinde magisk gömülü olarak geliyor.. Son stabil magisk sürümü romun içinde..
Yedek alabilirsiniz, kurulum sonrası tüm veriler silinecek..
Kurulum
Wipe ( System, vendor, dalvik Art, data, cache)
Rom flaş
Wipe ( format data - yes)
Reboot
Ben romu kurarken Orangefox stable 11.0_1 kullandım.. Başka bir kurtarma aracı ile deneme fırsatım olmadı, bilginize.
Rom
Öncelikle Rom ilk başlarda biraz yavaş olabilir, biraz sabırlı olmalı kurmak isteyen arkadaşlar..
Cihaz açıldığı zaman 250den fazla uygulama otomatik olarak başlıyor, yani otomatik başlatmada aktif hale getirilmiş.. Sanırım yapan arkadaş unuttu yada bilerek yaptı bilemiyorum.. Ben kapattım ve kullanmadığım sistem uygulamalarını sildim.. Rom içinde magisk gömülü olarak geliyor.. Son stabil magisk sürümü romun içinde..
Yedek alabilirsiniz, kurulum sonrası tüm veriler silinecek..
Kurulum
Wipe ( System, vendor, dalvik Art, data, cache)
Rom flaş
Wipe ( format data - yes)
Reboot
Ben romu kurarken Orangefox stable 11.0_1 kullandım.. Başka bir kurtarma aracı ile deneme fırsatım olmadı, bilginize.
Rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.