O zaman sende xwidget ile yaparsın olur biter.Sonra widget linkini göndericem.
M Mustafa74 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mi5 Yaş 50 Konum Ankara Katılım 2 Mart 2017 Konular 9 Mesajlar 40 Tepkime puanı 4 Puanları 8 6 Mart 2017 #11 O zaman sende xwidget ile yaparsın olur biter.Sonra widget linkini göndericem. Son düzenleme: 6 Mart 2017
M Mustafa74 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mi5 Yaş 50 Konum Ankara Katılım 2 Mart 2017 Konular 9 Mesajlar 40 Tepkime puanı 4 Puanları 8 6 Mart 2017 #12 Miui 8 saat: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Xwidget: Play Store'dan bulabilirsin.
Miui 8 saat: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Xwidget: Play Store'dan bulabilirsin.
M Mustafa74 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Mi5 Yaş 50 Konum Ankara Katılım 2 Mart 2017 Konular 9 Mesajlar 40 Tepkime puanı 4 Puanları 8 11 Mart 2017 #13 Bilgisayardan indireceksin
oruba Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım özkan Cihazım Xiaomi MI4 Meslek Gazeteci/Müzisyen Yaş 43 Konum istanbul Katılım 19 Nisan 2015 Konular 93 Mesajlar 1.006 Tepkime puanı 221 Puanları 78 12 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Mustafa74' Alıntı: Miui 8 saat: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Xwidget: Play Store'dan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Yardımın için teşekkürler; denedim fakat program yalnızca miui digital saati gördü (yolladığın klasörde analog saat widgeti yok gibi)
Mustafa74' Alıntı: Miui 8 saat: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Xwidget: Play Store'dan bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Yardımın için teşekkürler; denedim fakat program yalnızca miui digital saati gördü (yolladığın klasörde analog saat widgeti yok gibi)