Rom MiuiMS_TR_7.9.14 Mİ_5

selimkircicek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
7
Miuipro kullanan arkadaşların yabancılık çekmeyeceği bir romdur.
Miuipro romun sadeleştirilmiş sürümüdür.
Bu romu sizlere Türkçe'ye çevirerek sunuyorum.,

Romun bazı özellikleri :

• Yüz tanıma ile ekran kilidi açma
  • Akıllı yardımcı
  • Birbirinden bağımsız zil sesi ve bildirim sesi seviyesi
Not : Aynı marka diğer model cihazlar için de aynı romlar için çeviri istekleri gelmektedir. (Redmi Note_2/3/4/4x Mi4/4s v.s.) Bu modellere de destek vermeyi çok isterim, ancak yoğun çalışma temposundan dolayı Türkçeleştirme çalışmalarım daha çok kullanmakta olduğum Mi5 üzerine yapılcaktır. Haftalık TR dil desteği yine daha çok bu model üzerine olacaktır. Diğer modellerde ise sırasıyla ve öncelikle Mi Note 2 ve Mi Note 4x'e Miuipro 7.9.21 TR sürümünü vereceğim ancak bunlar muhtemelen tek seferlik olacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

Son düzenleme:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Miuipro kullanan arkadaşların yabancılık çekmeyeceği bir romdur.
Miuipro romun sadeleştirilmiş sürümüdür.
Bu romu sizlere Türkçe'ye çevirerek sunuyorum.,

Romun bazı özellikleri :

• Yüz tanıma ile ekran kilidi açma
  • Akıllı yardımcı
  • Birbirinden bağımsız zil sesi ve bildirim sesi seviyesi
Not : Aynı marka diğer model cihazlar için de aynı romlar için çeviri istekleri gelmektedir. (Redmi Note_2/3/4/4x Mi4/4s v.s.) Bu modellere de destek vermeyi çok isterim, ancak yoğun çalışma temposundan dolayı Türkçeleştirme çalışmalarım daha çok kullanmakta olduğum Mi5 üzerine yapılcaktır. Haftalık TR dil desteği yine daha çok bu model üzerine olacaktır. Diğer modellerde ise sırasıyla ve öncelikle Mi Note 2 ve Mi Note 4x'e Miuipro 7.9.21 TR sürümünü vereceğim ancak bunlar muhtemelen tek seferlik olacaktır. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum..

İndirme Linki Mi5 MiuiMS TR 7.9.14

Eline sağlık hocam şu an indiriyorum.

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Hocam romu kurdum.Fakat Ayarlar kısmı tamamı ingilizce. Kurulumda türkçeyi seçtikten sonra klavye rusca geliyor.Ayarlar kısmında batarya kısmı çöküyor.Yüz tanıma kilidini ben bulamadım.Bilginize

Son düzenleme:

selim_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
mi5
Konular
1
Hocam romu kurdum.Fakat Ayarlar kısmı tamamı ingilizce. Kurulumda türkçeyi seçtikten sonra klavye rusca geliyor.Ayarlar kısmında batarya kısmı çöküyor.Yüz tanıma kilidini ben bulamadım.Bilginize
Akşama fix atarım, düzeltme yaparım romda da

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selimkircicek

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi5
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam romu kurdum.Fakat Ayarlar kısmı tamamı ingilizce. Kurulumda türkçeyi seçtikten sonra klavye rusca geliyor.Ayarlar kısmında batarya kısmı çöküyor.Yüz tanıma kilidini ben bulamadım. Bilginize

Hocam bir de klavye uygulaması hangisi, miuiprodaki gibi xperia klavye mi, başka klavye mi geliyor onu belirtir misiniz? Yüz tanımayı kullanabilmeniz için, ayarlar-ekran kilidi ayarlarından pin kilidini aktif etmeniz gerekiyor.

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Hocam bir de klavye uygulaması hangisi, miuiprodaki gibi xperia klavye mi, başka klavye mi geliyor onu belirtir misiniz? Yüz tanımayı kullanabilmeniz için, ayarlar-ekran kilidi ayarlarından pin kilidini aktif etmeniz gerekiyor.

Gboard klavye geliyor.xperia klavyeyi koyarsanız daha güzel olur.Şimdiden elinize sağlık.

selim_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
mi5
Konular
1
Gboard klavye geliyor.xperia klavyeyi koyarsanız daha güzel olur.Şimdiden elinize sağlık.
Tamamdır google klavye çıkarıldı, xperia klavye eklendi, hatalar giderildi upload ediliyor öğleden sonra yüklerim yeni linki

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
Tamamdır google klavye çıkarıldı, xperia klavye eklendi, hatalar giderildi upload ediliyor öğleden sonra yüklerim yeni linki

Eyvallah selim kardeş.Bu roma tek tıkla açıp kapatmayı da ekleme şansımız varmı dır?

selim_09

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
mi5
Konular
1
Eyvallah selim kardeş.Bu roma tek tıkla açıp kapatmayı da ekleme şansımız varmı dır?
Hocam tek tıkla açma kapama derken neyi kastediyorsunuz açar mısınız biraz?

Üst Alt