- Adım
- Dobroutro
- Cihazım
- Xiaomi
- Meslek
- Akademisyen
- Konular
- 27
Denemedim henüz yeniden indirip yarın deneyeceğim Teşekkürler...Deneyebildiniz mi hocam?
Denemedim henüz yeniden indirip yarın deneyeceğim Teşekkürler...Deneyebildiniz mi hocam?
Siz yükleyebilirsiniz hocam bir sorun olmaz.hocam magisk yüklü demişsiniz fakat yüklü gelmedi bir sorunmu var acaba ? Mi 8 Lite
Hocam rom Eu tabanlı olduğu için güncelleme uygulamasını silmişler. Eu romun güncellemeleri gelmesin diye herhalde.Merhabalar 2 3 gündür bu romu kullanıyorum fakat cihaz bilgileri kısmından güncelleme bölümüne giremiyorum deneyen varmı?
Niye ki? Kendilerine mi güvenmiyorlar yoksa eu teamden mi tırsıyorlar?Hocam rom Eu tabanlı olduğu için güncelleme uygulamasını silmişler. Eu romun güncellemeleri gelmesin diye herhalde.
Kendilerine güvenmedikleri durumunu nereden çıkardınız hocam?Niye ki? Kendilerine mi güvenmiyorlar yoksa eu teamden mi tırsıyorlar?
Şaka bir yana yorumları okuduktan sonra romu kurmaktan vazgeçtim. Aslı dururken taklidine ne gerek var hocam?
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Kendilerine güvenmedikleri ve hatta eu takımından tırstıkları yorumum herkesin anlayacağı gibi şakadan ibaretti hocam.Kendilerine güvenmedikleri durumunu nereden çıkardınız hocam?
Taklit dediğiniz şey bir şeyin benzerini yapmaya çalışmak. Bu romun ekibi ise EU ekibine teşekkür ederek romlarını taban olarak kullanıyorlar ve üstüne kendi özelleştirmelerini ekleyerek pek çok aşamayla uğraşıyorlar.
Format data yaparsanız daha temiz bir kurulum olur. Gerekçesi bu.Kendilerine güvenmedikleri ve hatta eu takımından tırstıkları yorumum herkesin anlayacağı gibi şakadan ibaretti hocam.
Ama madem konuya dahil oldunuz sizden öğrenmek isterim. Eu betanın üzerine ne gibi özelleştirmeler yapıyorlar?
Miui bazlı romlar arasında 4 wipe ile rahatlıkla geçiş yapılırken, yine bir miui bazlı ve üstelik eu tabanlı bir romdan diğerine geçmek için format data yapılmasının gerekçesi nedir?
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi