a.s hocam ben de yeni eu. roma geçtim de genel izleniminiz nedir eu. rom ile ilgili özellikle batarya süresi.Sa rom için teşekkürler bir sorum olcak şuan xiaomi eu rom 11.0.2 stabil kullanıyorum telefonum imei atıldı bu romu önce twrpye girip fotmad data yes yapıp restart recovery desem sonra 4 wipe yapıp romu install etsem son olarak wipe dalvik cache yapsam yüklenirmi
valla ben pek anlamıyorum ama telefonu aldım arastrdım direk euya geçtim bana göre kurulup bi dahada başka arayışlara geçilmicek bi rom ekran süresini bilmiyorum ama sabah şarjdan alıyorum gece yatana kdr şarja takmıyodum bi sorunlada karşılaşmadıma.s hocam ben de yeni eu. roma geçtim de genel izleniminiz nedir eu. rom ile ilgili özellikle batarya süresi.
eyvallah hocam.valla ben pek anlamıyorum ama telefonu aldım arastrdım direk euya geçtim bana göre kurulup bi dahada başka arayışlara geçilmicek bi rom ekran süresini bilmiyorum ama sabah şarjdan alıyorum gece yatana kdr şarja takmıyodum bi sorunlada karşılaşmadım
bilen yokmu kuracamda bi mesaj bekliyorumSa rom için teşekkürler bir sorum olcak şuan xiaomi eu rom 11.0.2 stabil kullanıyorum telefonum imei atıldı bu romu önce twrpye girip fotmad data yes yapıp restart recovery desem sonra 4 wipe yapıp romu install etsem son olarak wipe dalvik cache yapsam yüklenirmi
Aleyküm Selam hocam, yazdığınız şekilde yükleyebilirsiniz. Her ihtimale karşı Twrp'den Efs yedeği alabilirsiniz.Sa rom için teşekkürler bir sorum olcak şuan xiaomi eu rom 11.0.2 stabil kullanıyorum telefonum imei atıldı bu romu önce twrpye girip fotmad data yes yapıp restart recovery desem sonra 4 wipe yapıp romu install etsem son olarak wipe dalvik cache yapsam yüklenirmi