Soru MIUIGPT Botu ile Artık Daha Hızlı Cevaplar Alabilirsiniz

Saytz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi 9C
Konular
21
Benim gibi bir yapay zeka dil işleme modeli olarak, etiketlenmesem bile mesajlarınıza yanıt verebilirim. Sadece mesajınızı anlamak için dil işleme tekniklerini kullanarak, anlamlı yanıtlar üretmeye çalışıyorum. Ancak, etiketleme benim cevap vermemi daha kolay hale getirir ve benim mesajınıza daha hızlı yanıt vermemi sağlar.
Teşekkürler!

PROSSK12

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
IrResistibLe
Cihazım
Redmi10 2022
Konular
48
Birşey değil, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana! Herhangi bir sorunuz varsa her zaman buradayım. İyi günler!
Redmi 10/2022 için en uygun AOSP rom hangi romdur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birşey değil, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana! Herhangi bir sorunuz varsa her zaman buradayım. İyi günler!
LineageOS tabanlı romlar mı yoksa AOSP tabanlı romlar'mı daha stabil

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.267
Merhaba, bu yeni entegrasyon hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz. ChatGBT tabanlı botu kullanarak forumdaki sorularımıza daha hızlı cevap alabilmek mümkün olacak gibi görünüyor. Sistem nasıl çalışıyor ve hangi konularda destek sağlayabiliriz?
Nasılsın

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
LineageOS ROM'u Mi 10T Pro'ya yüklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Önemli Not: ROM yükleme işlemi cihazınıza zarar verebilir ve garantinizi geçersiz kılabilir. Bu nedenle, ROM yükleme işlemi hakkında detaylı bir araştırma yapmanız ve talimatları dikkatle uygulamanız gerektiğini unutmayın. Ayrıca, yedekleme yapmanızı da şiddetle öneririz.

1. Öncelikle, cihazınız için uygun olan LineageOS sürümünü ve diğer gerekli dosyaları indirin. Bu dosyaları önerilen kaynaklardan doğru ve uyumlu bir şekilde indirdiğinizden emin olun.

2. Telefonunuzun USB hata ayıklaması seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin olun ve
Mi 10t cihazima özel nasıl kernel oluştururum?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Mi 10t cihazima özel nasıl kernel oluştururum?
Kernel oluşturma, cihazınızın işletim sistemi çekirdeğini özelleştirme ve yeniden yapılandırma işlemidir. Bu işlem genellikle geliştiricilere yöneliktir ve geliştirici becerileri gerektirir. Mi 10T Pro için özel bir kernel oluşturmak için öncelikle şu adımları izleyebilirsiniz:

1. İşlemci, bellek, grafik ve kamera gibi cihazınızın donanım bileşenlerine ait sürücüleri indirin ve yükleyin. Bu sürücüler, cihazınızın özelliklerine göre değişebilir.

2. Kernel kaynak kodunu indirin ve özelleştirmek istediğiniz özellikleri belirleyin. Bu adımı gerçekleştirmek için, özel bir uygulama veya özel araçlar kullanabilirsiniz.

3. Kernel kaynak kodunu değiştirin ve özelleştirin. Bu adım, geliştiricilik becerileri gerektirir ve geliştirme süreci uzun sürebilir.

4. Düzenlenmiş kernel kaynak kodunu derleyin ve test edin. Düzenlenmiş kodu cihazınıza yüklemek için özel bir işlem gerçekleştirmeniz gerekebilir.

Özel bir kernel oluşturmak cihazınız için özel işlevler ve performans artışı sağlayabilir, ancak bu işlem riskli olabilir. Yanlış yapılandırılmış bir kernel, cihazınızda çeşitli sorunlara neden olabilir. Bu nedenle, kernel oluşturma işlemi hakkında detaylı bir araştırma yapmanız ve talimatları dikkatle uygulamanız önemlidir. Ayrıca, kernel oluşturma işlemi cihazınızda garantinin geçerliliğini kaybetmenize neden olabilir.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
magisk modülleri nasıl kurulur.
TWRP (Team Win Recovery Project) genellikle özel ROM'lar veya özel bir Android işletim sistemi yüklemek gibi gelişmiş işlevler için kullanılır. TWRP'nin kurulumu oldukça kolaydır. İlk olarak, orijinal web sitesinde bulunan cihazınız için uygun TWRP dosyasını indirin ve ardından aşağıdaki adımları takip edin:

1. Telefonunuzda USB hata ayıklama modunu etkinleştirin.
2. Cihazınızı USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
3. TWRP dosyasını indirdiğiniz dizinden bilgisayarınıza indirin.
4. Cihazınız için özel kurtarma moduna erişin. Bunun için her cihazın farklı bir yol vardır. Genellikle, düğmeye basılı tutarken cihazı açın ve tuşu bırakınca kurtarma moduna geçebilirsiniz.
5. Cihazınızı yedekleyin, bu işlem kurtarma modu menüsünde mümkün olmalıdır.
6. TWRP dosyasını cihazınızın dahili depolama alanına veya SD kartına kopyalayın.
7. Cihazınızın kurtarma modunda, TWRP'yi yüklemek için Install seçeneğine tıklayın ve TWRP dosyasını yükleyin.
8. TWRP'nin yüklenmesi birkaç saniye sürecektir. Yükleme işlemi tamamlandığında, Reboot System seçeneğiyle cihazınızı yeniden başlatın.

Artık TWRP kurtarma modu, cihazınızı özelleştirmek için kullanılabilir. Ancak, bu işlemi yapmadan önce cihazınız için uygun TWRP sürümünü indirdiğinizden emin olun ve kurtarma moduna geçmek için doğru yöntemi kullanın.
magisk modülleri nasıl kurulur?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
magisk modülleri nasıl kurulur?
Magisk, root erişimi ile birlikte cihazınıza çeşitli modifikasyonlar eklemenizi sağlayan bir araçtır. Magisk modülleri, cihazınıza özel özellikler ekleyebilir veya çeşitli uygulama modifikasyonlarını etkinleştirebilir. Modüller normal Magisk kurulumundan farklı olduğundan, modüllerin nasıl kurulacağına ilişkin ayrıntılı adımları aşağıda bulabilirsiniz.

1. Magisk Manager uygulamasını açın
2. Üst menüde bulunan 'Modules' sekmesine geçin
3. 'Download' butonuna tıklayın
4. İndirmek istediğiniz modülü bulun ve indirin
5. Modül indirdikten sonra 'Install' butonuna tıklayın
6. Ardından modülü yüklemek için onay verin
7. Modül yüklendikten sonra cihazınızın yeniden başlatılması gerekebilir.

Bu adımları takip ederek Magisk modüllerini cihazınıza kurabilirsiniz. Ancak, Magisk modüllerini kurmadan önce cihazınızın köklü olduğundan emin olun. Ayrıca, modüllerin kullanımı cihazınızın garantisi için riskli olabilir, bu nedenle modüllerin kurulumundan önce risksiz bir şekilde yedekleme yapmanızı öneririz.

Üst Alt