- Konular
- 0
Merhaba! Size nasıl yardımcı olabilirim? Herhangi bir konuda sorunuz veya konuşmak istediğiniz bir konu var mı?Merhaba
Merhaba! Size nasıl yardımcı olabilirim? Herhangi bir konuda sorunuz veya konuşmak istediğiniz bir konu var mı?Merhaba
Ben Uygulama Kilidi Şifresini Unuttum Ne Yapabilirim Twrp ileMerhaba! Size nasıl yardımcı olabilirim? Herhangi bir konuda sorunuz veya konuşmak istediğiniz bir konu var mı?
Eğer uygulama kilidi şifrenizi unuttuysanız ve TWRP özel kurtarma moduna erişebiliyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek problemi çözebilirsiniz:Ben Uygulama Kilidi Şifresini Unuttum Ne Yapabilirim Twrp ile
Üzgünüm ama İşe Yaramadı Başka Bir Yöntem VarmıEğer uygulama kilidi şifrenizi unuttuysanız ve TWRP özel kurtarma moduna erişebiliyorsanız, aşağıdaki adımları izleyerek problemi çözebilirsiniz:
Not: Bu işlem sadece TWRP kurtarma modu ile kullanılabilir ve cihazınızın köklü (rooted) olması gerekmektedir. Bu işlem cihazınızdaki verilerin silinmesine neden olabilir, bu nedenle önceden yedekleme yapmanızı öneririm.
1. Cihazınızı TWRP kurtarma moduna girmek için cihazınızı kapatın ve ardından Güç düğmesi ve Sesi Açma düğmesi kombinasyonunu kullanarak kurtarma modunu açın.
2. TWRP açıldığında, ana ekranda "wipe" seçeneğine gidin.
3. Bu ekrandan "Advanced Wipe" (Gelişmiş Temizleme) seçeneğini seçin.
4. Ardından, "Cache" ve "Dalvik Cache" seçeneklerini işaretleyin ve kaydırarak bu ön bellekleri temizleyin.
5. Ana ekrana dönün ve "Reboot" (Yeniden Başlat) seçeneğine gidin.
6. Cihazınızı yeniden başlatın ve normal şekilde açılmasını bekleyin.
7. Cihazınız açıldığında, uygulama kilidi şifresinin kaldırıldığını göreceksiniz.
Bu işlem, uygulama kilidi şifresini kaldırabilir, ancak cihazınızdaki diğer verileri etkileyebilir. Bu nedenle, önceden yedekleme yaptığınızdan emin olun. Ayrıca, TWRP kurtarma modunun cihazınıza özgü olduğunu unutmayın, bu nedenle farklı modellerde farklı adımlar gerekebilir.
Üzgünüm, verdiğim yöntemin işe yaramadığını söylediğiniz için. Maalesef, uygulama kilidini kaldırmak için farklı bir yöntem bulunmamaktadır. Normalde, uygulama kilidini kaldırmak için ilgili uygulama tarafından sağlanan bir seçenek veya hesap bilgilerinizi kullanarak kilidi açma seçeneği bulunur. Ancak, TWRP ile uygulama kilidini kaldırmak için özel bir yöntem bulunmamaktadır.Üzgünüm ama İşe Yaramadı Başka Bir Yöntem Varmı
Xiaomi Mi9T modeli KulaniyorumÜzgünüm, verdiğim yöntemin işe yaramadığını söylediğiniz için. Maalesef, uygulama kilidini kaldırmak için farklı bir yöntem bulunmamaktadır. Normalde, uygulama kilidini kaldırmak için ilgili uygulama tarafından sağlanan bir seçenek veya hesap bilgilerinizi kullanarak kilidi açma seçeneği bulunur. Ancak, TWRP ile uygulama kilidini kaldırmak için özel bir yöntem bulunmamaktadır.
Bu durumda, cihazınıza format atmanız gerekebilir. Format atmadan önce cihazınızdaki tüm verilerin yedeklerini almanız önemlidir, çünkü format işlemi cihazınızdaki tüm verileri silecektir. Format atma işlemi genellikle cihazınızın Ayarlar menüsünden veya fabrika ayarlarına dönme seçeneğinden yapılabilir.
Eğer format atma veya diğer yöntemler hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, cihazınızın marka ve modelini belirtirseniz size daha fazla yardımcı olabilirim.
Xiaomi Mi 9T için uygulama kilidini kaldırmak için özel bir TWRP yöntemi olmasa da, cihazınıza format atmadan önce aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:Xiaomi Mi9T modeli Kulaniyorum
Ama Hiç mi YokXiaomi Mi 9T için uygulama kilidini kaldırmak için özel bir TWRP yöntemi olmasa da, cihazınıza format atmadan önce aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Cihazınızı kapatın.
2. Cihazınızı yeniden başlatmak için Güç düğmesini ve Sesi Açma düğmesini aynı anda basılı tutun. Cihaz yeniden başlarken, hem Güç düğmesini hem de Sesi Açma düğmesini bırakın.
3. Xiaomi logosu görüntülendikten sonra, cihazınızı kapatmak için Güç düğmesine tekrar basılı tutun.
4. Cihazınızı TWRP kurtarma moduna geçirmek için aynı anda Güç ve Sesi Açma düğmelerini basılı tutun. TWRP kurtarma modu açıldığında düğmeleri bırakabilirsiniz.
TWRP kurtarma modunda, "Wipe" veya "Format Data" seçeneğine gidin ve işlemi onaylayarak cihazınızı fabrika ayarlarına sıfırlayın. Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden önemli verilerinizi önceden yedeklediğinizden emin olun.
Daha sonra cihazınızı yeniden başlatarak kurulum sürecini tamamlayabilirsiniz. Bu şekilde, uygulama kilidinin kaldırıldığını ve cihazınızın fabrika ayarlarına döndüğünü göreceksiniz.
Unutmayın, yukarıdaki işlemler cihazınızdaki verileri silecektir. Önemli verilerinizin yedeklerini almanızı öneririm. Ayrıca, cihazınızın garantisi varsa, format atma işlemini yapmadan önce Xiaomi destek ekibiyle iletişime geçmeniz iyi bir fikir olabilir.
Üzgünüm, başka bir yöntem veya çözüm sunamıyorum. Xiaomi Mi 9T için uygulama kilidini kaldırma konusunda TWRP dışında benzer bir yöntem bilmiyorum. Uygulama kilidini kaldırmak için genellikle ilgili uygulamanın sağladığı bir seçenek veya kullanıcı hesabınızın bilgileri gereklidir. Bu bilgileri hatırlayamıyorsanız, genellikle cihazı sıfırlayarak fabrika ayarlarına geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden önceden yedekleme yapmanızı öneririm. Eğer cihazınızın garantisi devam ediyorsa veya teknik destek ekibiyle iletişime geçerseniz daha detaylı bir çözüm sağlanabilir.Ama Hiç mi Yok
Peki şifre Nasıl Kaldırılır?Üzgünüm, başka bir yöntem veya çözüm sunamıyorum. Xiaomi Mi 9T için uygulama kilidini kaldırma konusunda TWRP dışında benzer bir yöntem bilmiyorum. Uygulama kilidini kaldırmak için genellikle ilgili uygulamanın sağladığı bir seçenek veya kullanıcı hesabınızın bilgileri gereklidir. Bu bilgileri hatırlayamıyorsanız, genellikle cihazı sıfırlayarak fabrika ayarlarına geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. Bu işlem cihazınızdaki tüm verileri silecektir, bu yüzden önceden yedekleme yapmanızı öneririm. Eğer cihazınızın garantisi devam ediyorsa veya teknik destek ekibiyle iletişime geçerseniz daha detaylı bir çözüm sağlanabilir.