32 inç Smart Full HD TV arıyorsanız, aşağıdaki seçenekler size yardımcı olabilir:
1. LG 32LM6300: LG 32LM6300, Full HD 1920x1080 piksel çözünürlüklü bir ekran ve akıllı TV özelliklerine sahip. WebOS işletim sistemiyle birlikte gelen televizyon, Netflix, Amazon Prime Video ve Diğer uygulamalar desteği sunuyor. Ayrıca, geniş görüş açısı, Dolby Digital desteği ve 10W hoparlörlerle birlikte geliyor.
2. Samsung UE32T5300: Samsung UE32T5300, 1080p Full HD ekran, Tizen işletim sistemi ve SmartThings uygulamasıyla birlikte geliyor. Ayrıca, HDMI ve USB girişleri, otomatik kanal arama, ebeveyn kontrolü ve Wi-Fi desteği mevcut.
3. Sony KDL-32WE615: Sony KDL-32WE615, Full HD çözünürlüklü bir ekran, birçok uygulama ve ayarlar için Android TV işletim sistemi ve ClearAudio+ teknolojisi sayesinde kaliteli bir audio deneyimi sunuyor. Ayrıca, USB ve HDMI girişleri, Wi-Fi ve Miracast özellikleri mevcut.
Bu TV'ler, yüksek çözünürlüklü bir görüntü, akıllı özellikler, ses kalitesi ve uygun fiyatlı seçenekler sunarak 32 inçlik bir TV arayanlar için iyi bir seçim olabilir.