- Adım
- Abdulhamit
- Cihazım
- Redmi Note9 Pro
- Konular
- 16
Merhabalar Mi5 e Miui 9 ile ekran kaydedicisi gelecek mi acaba. Apk olarak yükledim fakat çalışmıyor.
Miui 9 da ekran kaydedici var. Gayet güzel çalışıyorMerhabalar Mi5 e Miui 9 ile ekran kaydedicisi gelecek mi acaba. Apk olarak yükledim fakat çalışmıyor.
Linkte verdiğim dosyayı twrp recovery'den flaslayıp denesene hocam.Merhabalar Mi5 e Miui 9 ile ekran kaydedicisi gelecek mi acaba. Apk olarak yükledim fakat çalışmıyor.
Aynen mi6 cihazıma miui9 geldi ekran kaydedicisi çok güzel çalışıyor ancak mi5 ise şuan 8.5.3.0 kararlı sürümde henüz güncelleme gelmedi malum acaba miui9 ile ekran kaydedicisi gelecek mi diye sorayım dedim şuanki sürümde apk sı çalışmıyor çünküMiui 9 da ekran kaydedici var. Gayet güzel çalışıyor
Temanız neydi güzel duruyorEvet geliyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui 9 la gelen temaAynen mi6 cihazıma miui9 geldi ekran kaydedicisi çok güzel çalışıyor ancak mi5 ise şuan 8.5.3.0 kararlı sürümde henüz güncelleme gelmedi malum acaba miui9 ile ekran kaydedicisi gelecek mi diye sorayım dedim şuanki sürümde apk sı çalışmıyor çünkü
[doublepost=1510331128,1510330979][/doublepost]
Temanız neydi güzel duruyor![]()
Lopus hocam şuan Twrp yüklü değil güncellemeyi beklerim artık teşekkürlerLinkte verdiğim dosyayı twrp recovery'den flaslayıp denesene hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Boşver hocam uğraşma.arkadaş konu açmış olmak için konu açmış. Yardımcı olmak isteyenlerin msjları duvara gidiyor.beyfendiye zahmet edip konuya apk yükledim,yüklediğimle kaldığım için sildimHocam
Az screnn recorder veya mobizen yukle bunlar rootsuz
kardeş kusuruma bakma ama bu ekran kaydedici nasıl ve ne için kullanılır anlayamadım. azda olsa özet geçebilirmisin. yani ne işimize yarar?Boşver hocam uğraşma.arkadaş konu açmış olmak için konu açmış. Yardımcı olmak isteyenlerin msjları duvara gidiyor.beyfendiye zahmet edip konuya apk yükledim,yüklediğimle kaldığım için sildim