Yardım MIUI8 V8.0.2.0.MAAMIDG stabil versiyonunda sorun

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, bugün Xiaomi Mi 5 e MIUI8 V8.0.2.0.MAAMIDG stabil versiyonunu otomatik güncelleme yaptım. Parmak okuyucusu okumasında zorlanmalar ve geç algılama, oyunlarda kasmalar ve arayüzde yavaşlama gördüm. ve antutuda 3d ekran testinde beyaz renkler ortaya çıktı ve 71000 civarı aldı. bu sorunları nasıl düzeltebilirim? Bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
En güncel sürümü yükledim. Görüntü ve kasma konusunda sorunlar çözüldü. Ama parmak okuyucusu ilk ekranı açacağım zaman algılamıyor işlem yaparken kapatıp açılınca çabuk algılıyor. sorun ne olabilir? Umarım donanımsal değildir. telefon 2 günlük daha.

mi5 kullanmadığım için yazılımsalmı donanımssalmı kestirmek güç yazılımsal gibi görünüyor,Kullanan arkdaşlar zaten cevap verir.Herhangi bir sonuç alammazsanız beta sürümü deneyin birde derim,o romda hemen hemen hiç hata yok gibi.

Oyla:

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3
Teşekkür ederim kullanan arkadaşlarda yada bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Cihaz herhangi bir sebeple kapatılıp açıldığında ya da resetlendiğinde parmak okuyucu ilk seferde çalışmaz pin veya şekil girmeni ister. Sonraki her kullanımda aktif olur. Sizin sorun bu ise cihazda problem yok bunun dışında ise peoblem var demektir...

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Global sürümü olan cihazlar için resmi olmayan linkler vermek doğru değil. Resmi site en.miui.com sitesidir. Global romu olmayan cihazlar için birinci öncelik olarak xiaomi.eu sitesinin linkleri verilebilir.

Temiz kurulum direkt olarak Updater ile yapılmaz. Mi Flash Tools ile Flash All seçeneği işaretlenerek yada önce telefonu ayarlar - ek ayarlar - yedekleme ve sıfırlama yolu izlenerek fabrika ayarlarına aldıktan sonra Updater ile yapılabilir.

Parmak izi okuyucu ekran açıkken aktiftir. Ekranı açmak için;
1. Home tuşuna "basılabilir" ki bu aynı zamanda parmak izi okuyucu görevi de gördüğü için hemen ardından okuyucu devreye girerek parmağınızı da okumuş olur.
2. Ayarlardan Çift tıklama ile ekranı açma özelliği aktif edilerek, ekrana çift tıklanarak açılır ve parmak "değdirilerek" parmak okutulur.
3. Ayarlardan ses tuşları ile cihazı uyandırma seçeneği aktif edilerek ekran açılır ve parmak "değdirilerek" parmak okutulur.
4. Power tuşuna basılarak ekran açılır ve parmak "değdirilerek" parmak okutulur.

Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk

Oyla:

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3