Tabiki de yazarim burdan hocamMiui8 sıfırlayınca bu ağacın altına beklerim hocam
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 7.5 global kararlıdan miui8 developere geçmek için fastboottan mi kurulum gerekiyor yoksa direk terk üzerinden oluyor mu. Mi4 kullanıyorumBende global beta marshmallow kullanıyorum pil, ısınma ve restart sorunu yok. Kurulum yaptıktan sonra cihazı sıfırladım. Sifirlamadan önce 7.5 global vardı ondan geçtim pil sorunu devam ediyordu. Sıfırlayinca düzeldi
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 7.5 global kararlıdan miui8 developere geçmek için fastboottan mi kurulum gerekiyor yoksa direk terk üzerinden oluyor mu. Mi4 kullanıyorum
Miui8 sıfırlayınca bu ağacın altına beklerim hocam
Hadi bakalım bikaç gün geçsin netleşir durumlar
Hayır 2 farklı rom kuramazsınız. Marshmallow ile 2.sistem bölümü de kalktı zaten. Yani artık 2 bölüm yok.Bugun tum sürümleri temiz kurulum yaparak yükleyeceğim bakalım duzelme var mi bir arkadaş miui8 sifirlayinca pil sorunu ortadan kalkti demiste onu deneyeceğim. Birde hocam bu telefona iki tane yazilim birden kurulabiliyormus biri miui7 olarak kalsa diger bolume win10 kurabilir miyim bu konu hakkinda bilginiz var mi
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi