Soru MİUİ7 KİTKAT MI MARSHMALLOW MU

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
selamun aleyküm arkadaslar baslıkta da belirttiğim gibi hangi sürüm daha iyi ? ve farklılıkları nelerdir?

Tolga

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 4 LTE
Meslek
Öğrenci
Konular
19
Miui 7.00.55 ve 7.1 sürümleri kitkat, 7.5 sürümü marshmallow ile çalışıyor.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Miui 8 6.7.21 iyidir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
MI4 ve MI3 için konuşabilirim.
Miui7'nin beta(geliştirici) kitkat romu her anlamda gayet stabil çalışıyordu, can sıkıcı herhangi hataya rastlamamıştım.
Şu anda mi4 ve mi3'te, miui8 beta, marshmallow kullanıyorum
Hiç memnun değilim (pil ömrü, ısınma, oto restart, çevirici dizaynı, durum çubuğu ilk aklıma gelenler)
Stabil miui8 için 16 ağustoz tarihinin paylaşımına rastladım forumda, o yüzden bekliyorum, aynı hatalar devam ederse miui9 gelip her anlamda stabilleşinceye kadar miui7 kitkat ile devam edeceğim

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
MI4 ve MI3 için konuşabilirim.
Miui7'nin beta(geliştirici) kitkat romu her anlamda gayet stabil çalışıyordu, can sıkıcı herhangi hataya rastlamamıştım.
Şu anda mi4 ve mi3'te, miui8 beta, marshmallow kullanıyorum
Hiç memnun değilim (pil ömrü, ısınma, oto restart, çevirici dizaynı, durum çubuğu ilk aklıma gelenler)
Stabil miui8 için 16 ağustoz tarihinin paylaşımına rastladım forumda, o yüzden bekliyorum, aynı hatalar devam ederse miui9 gelip her anlamda stabilleşinceye kadar miui7 kitkat ile devam edeceğim

Bende global beta marshmallow kullanıyorum pil, ısınma ve restart sorunu yok. Kurulum yaptıktan sonra cihazı sıfırladım. Sifirlamadan önce 7.5 global vardı ondan geçtim pil sorunu devam ediyordu. Sıfırlayinca düzeldi

Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu aldigimda kitkat miui7 vardi sarj ve stabilitesi 1 gunu rahat cikariyordu hatta %30 sarjim kaliyordu bunu miui 8 global betaya guncelledim sarji yari yariya düştü neredeyse Bnde suan miui7 7.5.1.0 marshmallow surumu var bildirim sorunu var ve pil kitkata gore biraz daha cok gidiyor ama miui8e gore gayet iyi. Birde bi kac defa reset attığını gördüm

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Telefonu aldigimda kitkat miui7 vardi sarj ve stabilitesi 1 gunu rahat cikariyordu hatta %30 sarjim kaliyordu bunu miui 8 global betaya guncelledim sarji yari yariya düştü neredeyse Bnde suan miui7 7.5.1.0 marshmallow surumu var bildirim sorunu var ve pil kitkata gore biraz daha cok gidiyor ama miui8e gore gayet iyi. Birde bi kac defa reset attığını gördüm

7.5.1.0 stabil sürümmü hocam, sürüm numaraları aklımda kalmıyorda pek, stabil sürüm ise varmı genel olarak beta romlardaki sıkıntılardan?

Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7.5.1.0 stabil sürümmü hocam, sürüm numaraları aklımda kalmıyorda pek, stabil sürüm ise varmı genel olarak beta romlardaki sıkıntılardan?

Aynen 7.5.1.0 global stabil sürümü var şuan. Miui8 beta sürümüne gore pil performansi iyi ancak 1-2 gunde bir yeniden başlatıyor bu sürüm.ve bildirim sorunu var uygulamaya girince bildirim geliyor sadece otomatik baslatma izinleri acik. En stabil ve pil performansı olarak miui7 kitkat sürümünu öneriyorum

Oyla:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
93
Aynen 7.5.1.0 global stabil sürümü var şuan. Miui8 beta sürümüne gore pil performansi iyi ancak 1-2 gunde bir yeniden başlatıyor bu sürüm.ve bildirim sorunu var uygulamaya girince bildirim geliyor sadece otomatik baslatma izinleri acik. En stabil ve pil performansı olarak miui7 kitkat sürümünu öneriyorum

Evet bende aynı fikirdeyim, kitkat canavar gibiydi, android6 için birazdaha zaman gerekiyor.

Oyla:

Msk25

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
9
Evet bende aynı fikirdeyim, kitkat canavar gibiydi, android6 için birazdaha zaman gerekiyor.

Bugun tum sürümleri temiz kurulum yaparak yükleyeceğim bakalım duzelme var mi bir arkadaş miui8 sifirlayinca pil sorunu ortadan kalkti demiste onu deneyeceğim. Birde hocam bu telefona iki tane yazilim birden kurulabiliyormus biri miui7 olarak kalsa diger bolume win10 kurabilir miyim bu konu hakkinda bilginiz var mi

Oyla:
Üst Alt