Bende global beta marshmallow kullanıyorum pil, ısınma ve restart sorunu yok. Kurulum yaptıktan sonra cihazı sıfırladım. Sifirlamadan önce 7.5 global vardı ondan geçtim pil sorunu devam ediyordu. Sıfırlayinca düzeldiMI4 ve MI3 için konuşabilirim.
Miui7'nin beta(geliştirici) kitkat romu her anlamda gayet stabil çalışıyordu, can sıkıcı herhangi hataya rastlamamıştım.
Şu anda mi4 ve mi3'te, miui8 beta, marshmallow kullanıyorum
Hiç memnun değilim (pil ömrü, ısınma, oto restart, çevirici dizaynı, durum çubuğu ilk aklıma gelenler)
Stabil miui8 için 16 ağustoz tarihinin paylaşımına rastladım forumda, o yüzden bekliyorum, aynı hatalar devam ederse miui9 gelip her anlamda stabilleşinceye kadar miui7 kitkat ile devam edeceğim
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7.5.1.0 stabil sürümmü hocam, sürüm numaraları aklımda kalmıyorda pek, stabil sürüm ise varmı genel olarak beta romlardaki sıkıntılardan?Telefonu aldigimda kitkat miui7 vardi sarj ve stabilitesi 1 gunu rahat cikariyordu hatta %30 sarjim kaliyordu bunu miui 8 global betaya guncelledim sarji yari yariya düştü neredeyse Bnde suan miui7 7.5.1.0 marshmallow surumu var bildirim sorunu var ve pil kitkata gore biraz daha cok gidiyor ama miui8e gore gayet iyi. Birde bi kac defa reset attığını gördüm
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7.5.1.0 stabil sürümmü hocam, sürüm numaraları aklımda kalmıyorda pek, stabil sürüm ise varmı genel olarak beta romlardaki sıkıntılardan?
Evet bende aynı fikirdeyim, kitkat canavar gibiydi, android6 için birazdaha zaman gerekiyor.Aynen 7.5.1.0 global stabil sürümü var şuan. Miui8 beta sürümüne gore pil performansi iyi ancak 1-2 gunde bir yeniden başlatıyor bu sürüm.ve bildirim sorunu var uygulamaya girince bildirim geliyor sadece otomatik baslatma izinleri acik. En stabil ve pil performansı olarak miui7 kitkat sürümünu öneriyorum
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun tum sürümleri temiz kurulum yaparak yükleyeceğim bakalım duzelme var mi bir arkadaş miui8 sifirlayinca pil sorunu ortadan kalkti demiste onu deneyeceğim. Birde hocam bu telefona iki tane yazilim birden kurulabiliyormus biri miui7 olarak kalsa diger bolume win10 kurabilir miyim bu konu hakkinda bilginiz var miEvet bende aynı fikirdeyim, kitkat canavar gibiydi, android6 için birazdaha zaman gerekiyor.