Miui rom kuracaksanız eğer custom recovery kurmanız gerekmektedir. rootlamasanız da olurnormal kendi stock recoverysi ile yapacağım ama root istiyormu boşuna root atmıyayım cihaza
nasıl yani stock veya custom farkediyormu ?Miui rom kuracaksanız eğer custom recovery kurmanız gerekmektedir. rootlamasanız da olur
Stock recovery ile orjinal olmyan hiç bir rom'u yükleyemezsin. Custom recovery ile istediğin her rom'u yüklersinnasıl yani stock veya custom farkediyormu ?
peki custom recovery nasıl yuklıyeblırım suan brick oldu diye orj. firmware 4.4.2 kuruyorumStock recovery ile orjinal olmyan hiç bir rom'u yükleyemezsin. Custom recovery ile istediğin her rom'u yüklersin
Googleye s4 twrp recovery odin yaz gerekli dosyayı indir. Odin ile yüklepeki custom recovery nasıl yuklıyeblırım suan brick oldu diye orj. firmware 4.4.2 kuruyorum
TWRP recovery yüzünden brick oldu zaten telefon.cwm recovery ile olmuyormuGoogleye s4 twrp recovery odin yaz gerekli dosyayı indir. Odin ile yükle
Odin uygulaması sitemizde mevcuttur. Android pc uygulamalar bölümüne bakabilirsin
ben soru sormaktan bıkmadım siz cevaplamaktan bıktınız heralde philz recovery yükledim,rehberden recovery moda alında samsung gt-9500 yazısında kalıyor. napıcamFarketmıyor. Bıtane yukleyın ve rom'u kurun
Ben cevaplamaktan bıkmadım ama hep aynı şeyi söylüyorum. Yapacağınız tek şey var. odin ile custom recovery yükleyip rom yüklemek. Olmuyorsa odin ile orjinal yazılımı yükleyin yine açılırben soru sormaktan bıkmadım siz cevaplamaktan bıktınız heralde philz recovery yükledim,rehberden recovery moda alında samsung gt-9500 yazısında kalıyor. napıcam