Cihazınız nedir?suatsari' Alıntı:Emeğine sağlık kardeşim.Ben birşey soracam,haftalık güncellemeleri upgrade olarak yükleyince dilde sıkıntı olur mu?..
SONY XPERİA Z (L36H)haqanguven' Alıntı:Cihazınız nedir?
suatsari' Alıntı:SONY XPERİA Z (L36H)haqanguven' Alıntı:Cihazınız nedir?
ROM LİNKİ : http://en.miui.com/download-117.html
Evet ROM'da türkçe dil var...Tamam TEŞEKKÜRLER...haqanguven' Alıntı:Eğer Türkçe dili siz eklediyseniz Ota ile güncellemeyi yüklerseniz Türkçe dil gidecektir ama Rom'da Türkçe dil var ise Ota ile güncellemeleri yapın hiç bir sorun yaşamazsınız...
suatsari' Alıntı:Evet ROM'da türkçe dil var...Tamam TEŞEKKÜRLER...haqanguven' Alıntı:Eğer Türkçe dili siz eklediyseniz Ota ile güncellemeyi yüklerseniz Türkçe dil gidecektir ama Rom'da Türkçe dil var ise Ota ile güncellemeleri yapın hiç bir sorun yaşamazsınız...
Böyle istekleri alakasız konulara yazmayınız. Ya konu açarak yardım alın yada sitedeki font bölümüne bakın... Zaten isteğiniz sitede mevcut. biraz araştırma ile bulacaksınızPrometheus' Alıntı:Arkadaşlar düzgün bir Türkçe font arıyorum MIUI v6 için
Xperia SP telefonuma rom yükledim ama font çok çirkin. Whatsappta vesaire çok kötü görünüyor. Türkçe karakterler (ü,ş,ç) leş gibi. Sorunsuz bir font var mı? Mümkünse orjinal android fontu olsun