RE: Samsung Galaxy Note3 (N900) Miui6 V.5.5.22
Süpersin teşekkür ederim.Dün Kaç saat uğraşmıştım becerememiştim.
Bir sorunum daha var yardımcı olursanız sevinirim. Miui bu sürümünü çok beğendim ısrarla kullanmak istiyorum,yanlız gelen aramalar çalıyor nereye basıp konuşacağım görünmüyor.Kimin aradığı ne numara nede kişi gözükmüyor sadece telefon çalıyor.Arama işlemi bittikten sonra kişilere giriyorum cevapsız arama orada gözüküyor.Biraz karışık oldu galiba.Sizde aynı sürüm var ise karşıdan telefon geldiğinde sorun varmı?
haqanguven' Alıntı:Aşağıdaki bağlantıdan telefonuna uygun olan fix'i indir kur sorun hallolacaktıralihaydar2003' Alıntı:haqanguven' Alıntı:Evet android sürümünüz 4.4.2 olacak ondan sonra miui kurulumuna geçeceksiniz...
Bende bir sıkıntı var çözemedim. google playda uygulama yükleyemiyorum. SD kartada yer yok diyor.Hiç bir şey yüklü değil ki zaten.Sistemi yeni kurdum zaten.Hiç bir uygulama yüklemedim.
http://www.forum.miuiturkiye.net/showthread.php?tid=2525
Süpersin teşekkür ederim.Dün Kaç saat uğraşmıştım becerememiştim.
Bir sorunum daha var yardımcı olursanız sevinirim. Miui bu sürümünü çok beğendim ısrarla kullanmak istiyorum,yanlız gelen aramalar çalıyor nereye basıp konuşacağım görünmüyor.Kimin aradığı ne numara nede kişi gözükmüyor sadece telefon çalıyor.Arama işlemi bittikten sonra kişilere giriyorum cevapsız arama orada gözüküyor.Biraz karışık oldu galiba.Sizde aynı sürüm var ise karşıdan telefon geldiğinde sorun varmı?