Arama kapatma için güç tuşunu kullanabilirsin ama açmayı hiç denemedim. Güç tuşu için erişebilirlik ayarlarına bakın. Miui Market ingilizce ve çince dilleri dışında çalışmıyor. İngilizce yap telefon dilini düzelirok. buldum hocam sağolasın.birde aram acma kapatma için fiziksel tuşları kullanabilir miyim.romu language enabler ile türkçeleştirdikten sonra miui marketi kullanamıyorum
Bir tanesi Omni Bir tanesi Samsung tabanlı romdur. Konu dışı daha cevap verilmeyecektir. Böyle soruları ilgili konularda sorunhocam birde shiro ile rianbow arasındaki fark nedir size zahmet söylermisiniz
Haklısınız hocam. Ben Pm konusunu o mantıkla söylemedim. Konu dışı bir şey olursa o an Pm ile yazın düşünerek söyledim. Zaten sitede herşey mevcut pm ile yazılsada direk anlatıma geçmiyor, sitede var diye cevaplıyorumPM 'e niçin gerek var ki? Paylaştığınız konularla ilgili şeyler konudan yazılabilir, en azından başka arkadaşlar için de yararlı olur. Forum mantığı bu değil midir? Tabi daha önce sorulmuşmu diye de bakması lazım. Aksi halde konuya her gelen size PM yazarsa hepsine aynı şeyleri yazmak şevkinizi kıracak, veriminizi azaltacaktır. Gün gelecek herkes, o konuda zaten resimlerle, videolarla anlatımlarınız bile varken konulara bakma zahmetine girmeden hemen PM atıp, selam hocam, şu şu konuda ne yapabilirim diye mesajlar gönderecek. Özel şeyler dışında PM yazışmalarını hiç tasvip etmiyorum. Bunu bir düşünün.
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi