Linkteki jbarttı kullan ve internet bağlantın olduğundan emin ol...harun646' Alıntı:dediğin gibi tekrar baktım ayarları resimde göründüğü gibi yaptım hata vermiyor sadece repositories gellmiyor
Telefon dilini ingilizce yap kontrol et eğer sorun yoksa demekki dil dosyası sizin telefonunuz ile uyumlu değildir. yada başka biri mi3 telefonunda deneyip bilgilendirirse daha iyi anlamış oluruz...yükselmetin' Alıntı:İyi günler Mi3 v5 telefonuma kurulum işlemini sizin tarifinize göre yapmama rağmen rehbere kişi eklenmiyor ve mesajlar bölümüne girilmiyor . çözümü varmı bu sorunun jbarrt 2.01 kullaniyorum
Hocam programı çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızda Java yüklü olmalı..selahattnsahman pid=10368 dateline=1412378871' Alıntı:dostum tebrik ederim gerçekten baya uğraşmassın ama bu miui falan ile daha yeni uğraştığım için jbart nasıl çalıştılıyor ben anlamadım bir dosya indirdim fakat içerisinde ne setup nede başka bir şey var ben nasıl açıcam bu programı
yükselmetin pid=10564 dateline=1412879769' Alıntı:v5 4,8,22 mi3 telefonumda yüklü .. 4,9,12 v6 mı? dowlond _rom klasörüne attığımda yükleme yaparmı yada nasıl bir yol izlemeliyim .