- Adım
- Hakan
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 346
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Miui V5 Türkçe Dil Ekleme [HG Anlatım]
Her güncelleme yayınlandığında bir şeyler değişiyor ve buda dil dosyalarında değişime neden olduğu için uyumsuzluk yaratıyor. Engelleme listesi durdu hatasını almak istemiyorsanız ''Ayarlar / gelişmiş / Zorla kapatmaları gösteri'' kapatın daha hata almayacaksınız.
Varsayılan dili Türkçe yapmak istiyorsanız Rom dosyasında ki build.prop u notepad ile açın
ro.product.locale.language=tr
ro.product.locale.region=TR
şeklinde değiştirmeniz durumunda telefon Türkçe seçilmiş olarak kuruluma başlayacaktır
Klavyedeki Türkçe dil eklendiği zaman nereye depolanıyorsa onu bulabilirsek Roma gömebiliriz ve artık orda Türkçe dil eklenmiş bir şekilde gelir...
micool' Alıntı:Bu güzel çalışma için öncelikle çok teşekkür ederim,kendim yeni güncel MIUI v5 Android 4.2.2 ve Miui KitKat romlara uyguladım gayet başarılı bir şekilde Türkçeleştirme oldu,ayrıca MIUI Kitkat Romlarda olan MIUI-Tools ve WSM Manager uygulamalarını Türkçeleştirmeye başladım.Sadece rom ilk açıldığında ve arasıra "Engelleme listesi durdu" hatası alıyorum.Bir de Multilanguage Romlarda olduğu gibi ilk açılışta Türkçe dil seçeneğini seçme olanağı yok,"Sonraki" buton ile doğrudan Türkçe oluyor,herhangi bir şekilde Dil ve Girişlerden İngilizce veya Çince gibi başka dili seçtiğimiz zaman artık Türkçe bir daha gelmiyor.Çoklu dil MIUI Romların içinde olduğu gibi ilk açılışta Türkçe dilini seçebilme özelliğini ve aynı şekilde 3.parti klavye uygulaması indirmeye gerek kalmadan klavye giriş seçeneklerinden Türkçe dili ekleyebilme özelliğini entegre edebilirsek süper olur.
Her güncelleme yayınlandığında bir şeyler değişiyor ve buda dil dosyalarında değişime neden olduğu için uyumsuzluk yaratıyor. Engelleme listesi durdu hatasını almak istemiyorsanız ''Ayarlar / gelişmiş / Zorla kapatmaları gösteri'' kapatın daha hata almayacaksınız.
Varsayılan dili Türkçe yapmak istiyorsanız Rom dosyasında ki build.prop u notepad ile açın
ro.product.locale.language=tr
ro.product.locale.region=TR
şeklinde değiştirmeniz durumunda telefon Türkçe seçilmiş olarak kuruluma başlayacaktır
Klavyedeki Türkçe dil eklendiği zaman nereye depolanıyorsa onu bulabilirsek Roma gömebiliriz ve artık orda Türkçe dil eklenmiş bir şekilde gelir...