Hocam Bluetooth kulaklıkla hiç denediniz mi? Çalışır mı Bluetooth kulaklık ile?16 Temmuz 2020 Güncelleme:
Evet mi 8 lite cihazımda 3 ses motorunuda denedim.
1-Sound alive kulaklıklarda en iyi ses veren olduğunu düşünüyorum (cihazdan cihaza değişebilir). Ama sesi fazla yükseltiyor. Şarkıdan çıkan sesi olduğundan farklı yapıyor gibi geldi bana diğer motorlar bu konuda daha dengeli. Hoparlörde ise ses kalitesi kulaklıklar kadar iyi ancak mono değilde stereo hoparlörler için tasarlanmış gibi benim hoparlörde biraz sönük kaldı .
2-Pulse audio hoparlörlerde dolby gibi bir tık daha yüksek ses verdi ve kalitesi tatminkar ancak kulaklıkta sesi boğuyor gibi geldi beğenmedim.
3-Harman kardon kullandığım eu beta ses motoruyla aynı kalitede geldi farkını anlayamadım. Uzun kullanımda ise eu beta ses motoruna kıyasla fazlalıklar ayıklanmış . Gürültü daha az ve sesi daha doyurucu buldum . Bana göre en ideal ses motoru budur.
Hepsini her twrp de vendör u açıp yükledim. Bu motorların yanına ek ainur narsil ve dolby kullanıyorum . Uygun kombini yakalayabilirseniz ses düşündüğünüzden daha harika oluyor. Görüşlerim bu şekilde son buluyor...
Evet çalışıyor tüm ana sese etki ediyor bu modlarHocam Bluetooth kulaklıkla hiç denediniz mi? Çalışır mı Bluetooth kulaklık ile?
Hocam, ben MIUI kullandığım zamanlarda denemiştim herhangi bir problem ile karşılaşmamıştım, sorun olmaması lazım ama net bir şey diyemem. Yedeklerinizi almadan denemenizi de tavsiye etmem.Cihazım mi 9t global stock 12.1.4 dolby atmos kurulu bunlardan birini kursam çakışma yapar mı sorun olur mu
Rica ederim. Hocam uninstall dosyası yok ama eskiye dönmek için iki yol var
1.Yol >> Vendor'u yedekleyip tekrardan yüklemek
2.Yol >> Hiçbir şey silmeden/ Wipe yapmadan kullandığınız Romu yeniden flaşlamak.
Fakat üç ses motorundan birini beğenirsiniz diye düşünüyorum...
Hocam kullandığınız rom MIUI 12 mi? Birde cihazınız aşağıdakilerden hangisi?Hocam harman kordon da hata aldım
X3 pro MIUI 12 de kullanıyordum 14 e geçince MIUI launcher bile bulamadım uygulama çekmecesi acayip sinirimi bozuyorHocam kullandığınız rom MIUI 12 mi? Birde cihazınız aşağıdakilerden hangisi?
Harman Kardon 2.0 uyumlu cihazlar:
Redmi Note 7 | Redmi Note 7 Pro
Mi 8 | Mi 8 Pro | Mi 8 SE | Mi 8 Lite
Mi 9 | Mi 9T | Mi 9T Pro | Mi 9 Lite
Mi Note 10 | Mi Note 10 Pro
Mi CC9 | Mi CC9 Pro