Yardım Miui12 den Miui11e döndükten sonra kasma sorunu

ohaonyedibindolar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Arkadaşlar başlamadan önce yaklaşık 1 yıldır kullandığım telefonumda hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim.
Yaklaşık 1 hafta önce gayet memnun bir şekilde kullandığım "EU MIUI 12 20.5.14" romunda wifi kapatıp açınca telefon kendini kapatıp açmaya başladı.İki kere bu işlemi yaptıktan sonra döngüye girdi ve telefon açıldığı an kendini tekrar kapatıyordu.Bende tekrardan Global Roma dönmeye karar verdim.OrangeFox da FormatData yapıp "11.0.6.0"ı flashladım.1 haftadır kullanıyorum sıklıkla klavyede yazı yazarken kasma sorunu, ekran kilidini açtığımda ana menüye ikonların 10sn civarında geç gelmesi, kamerayı başlatmak istediğimde yine uzunca bekleme süreleri ve uygulamaları başlatırken gecikme problemleri yaşıyorum.

Çözüm için tekrardan twrp yükleyip global romu flashlamayı düşünüyorum.
Sizce bu yöntemle sorunumu giderebilir miyim yoksa alternatif bir yol var mıdır?

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Phenom ekibinin MIUI 12 EU tabanlı romunu deneyebilirsiniz.
İnce ayarlar, ekleme - kaldırma yapılmış.

Oyla:

B7TR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beşir
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Arayüz ikonlar vs harikaydı ama yukarıda yazdığım problemi yaşadım ve hala daha çok optimize durmuyordu.Son sürüm hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki.
ben şuan son sürümü kurdum temiz kurulum yaptım gayet kullanılabilir bir arayüz olmuş donma kasma yok uygulamalar sağlam çalışıyor tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt