Yardım Miui12 den Miui11e döndükten sonra kasma sorunu

ohaonyedibindolar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Arkadaşlar başlamadan önce yaklaşık 1 yıldır kullandığım telefonumda hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim.
Yaklaşık 1 hafta önce gayet memnun bir şekilde kullandığım "EU MIUI 12 20.5.14" romunda wifi kapatıp açınca telefon kendini kapatıp açmaya başladı.İki kere bu işlemi yaptıktan sonra döngüye girdi ve telefon açıldığı an kendini tekrar kapatıyordu.Bende tekrardan Global Roma dönmeye karar verdim.OrangeFox da FormatData yapıp "11.0.6.0"ı flashladım.1 haftadır kullanıyorum sıklıkla klavyede yazı yazarken kasma sorunu, ekran kilidini açtığımda ana menüye ikonların 10sn civarında geç gelmesi, kamerayı başlatmak istediğimde yine uzunca bekleme süreleri ve uygulamaları başlatırken gecikme problemleri yaşıyorum.

Çözüm için tekrardan twrp yükleyip global romu flashlamayı düşünüyorum.
Sizce bu yöntemle sorunumu giderebilir miyim yoksa alternatif bir yol var mıdır?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar başlamadan önce yaklaşık 1 yıldır kullandığım telefonumda hiçbir zaman böyle bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim.
Yaklaşık 1 hafta önce gayet memnun bir şekilde kullandığım "EU MIUI 12 20.5.14" romunda wifi kapatıp açınca telefon kendini kapatıp açmaya başladı.İki kere bu işlemi yaptıktan sonra döngüye girdi ve telefon açıldığı an kendini tekrar kapatıyordu.Bende tekrardan Global Roma dönmeye karar verdim.OrangeFox da FormatData yapıp "11.0.6.0"ı flashladım.1 haftadır kullanıyorum sıklıkla klavyede yazı yazarken kasma sorunu, ekran kilidini açtığımda ana menüye ikonların 10sn civarında geç gelmesi, kamerayı başlatmak istediğimde yine uzunca bekleme süreleri ve uygulamaları başlatırken gecikme problemleri yaşıyorum.

Çözüm için tekrardan twrp yükleyip global romu flashlamayı düşünüyorum.
Sizce bu yöntemle sorunumu giderebilir miyim yoksa alternatif bir yol var mıdır?
Başka bir roma geçmeyi deneyin Aosp deneyin yada Eu Beta 20.3.26 sürümünü deneyin

Oyla:

B7TR

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Beşir
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Şuan ben Pıxel experience kullanıyorum sıfır donma ve kasma. Ayrıca google kamera son sürüm ve stabil gayet iyi çalışıyor.
Ama aklımda MIUI 12 denemek var son 6.4 ü denesem mi diye düşünüyorum.

Oyla:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Oyla:

ohaonyedibindolar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan ben Pıxel experience kullanıyorum sıfır donma ve kasma. Ayrıca google kamera son sürüm ve stabil gayet iyi çalışıyor.
Ama aklımda MIUI 12 denemek var son 6.4 ü denesem mi diye düşünüyorum.
Arayüz ikonlar vs harikaydı ama yukarıda yazdığım problemi yaşadım ve hala daha çok optimize durmuyordu.Son sürüm hakkında hiçbir bilgim yok ne yazık ki.

Oyla:
Üst Alt