- Adım
- Mahoni
- Cihazım
- RedmiK60 12/512
- Meslek
- Mec. Engineer
- Konular
- 4
Teşekkürler hocam ama asla yüklemeyeceğim bir rom, kaşıntıma yenik düştüm ve L-OS romu yükledim, yağ gibi de akıyor maşallahLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam benim bir ton uygulamam var en başında da banka uygulamaları geliyor. Sürekli rom yükleyip bunları baştan kurmak sizi yormuyor mu açıkçası beni çok yoruyor. Ya da mevcut kullandığınız, her şeyin yüklü olduğu romu tamamen image mı alıyosunuz ve istediğiniz zaman direk image mı atıyosunuz telefona? Açıkçası her rom yüklemede uygulamaları yüklemek ve hesapları tek tek girmek uygulamalara çok vakit alan ve yorucu bir iş.Teşekkürler hocam ama asla yüklemeyeceğim bir rom, kaşıntıma yenik düştüm ve L-OS romu yükledim, yağ gibi de akıyor maşallah
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Eskiden gençtik, günde bir kaç rom atardım, o zamanlar TB ile her şeyi geri yüklüyordum, şimdi ise yerel yedeklemeyi kullanıyorum ama dediğiniz çok doğru, epey zahmetli oluyor maalesef, şu an EU kararlı ya döndüm, her türlü ayarı yaptım, artık başka rom denemesi yapmayacağımHocam benim bir ton uygulamam var en başında da banka uygulamaları geliyor. Sürekli rom yükleyip bunları baştan kurmak sizi yormuyor mu açıkçası beni çok yoruyor. Ya da mevcut kullandığınız, her şeyin yüklü olduğu romu tamamen image mı alıyosunuz ve istediğiniz zaman direk image mı atıyosunuz telefona? Açıkçası her rom yüklemede uygulamaları yüklemek ve hesapları tek tek girmek uygulamalara çok vakit alan ve yorucu bir iş.
L-os linki alabilir miyim ?Teşekkürler hocam ama asla yüklemeyeceğim bir rom, kaşıntıma yenik düştüm ve L-OS romu yükledim, yağ gibi de akıyor maşallah
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Tabiki hocam...buyurunL-os linki alabilir miyim ?
EU kararlı da sorunsuz çalışıyorNavigasyonu doğru çalışan bir rom varmı hocam