- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8
- Meslek
- Ekonomist
- Konular
- 36
Changelog var mı hocam?Güncelleme gelmiş
Changelog var mı hocam?Güncelleme gelmiş
Teşekkür ederim hocam, bu sürümde şarj tüketimi çok fazla olduğu için geri dönüş yapmıştım. Tüketim nasıl şu anda?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ne güncellemesi hocam ? Eu 9.10.17 sürümü ise o yeni degilGüncelleme gelmiş
Ben mix 3 kullanıyorum banada geldi bu asistan tuşu falan çalışmıyordu o düzelmiş pil simgesi eski haline döndürülmüş bütün telefonlar için geçerli bir güncellememi bilmiyorum yanlızNe güncellemesi hocam ? Eu 9.10.17 sürümü ise o yeni degil
V2 olabilirNe güncellemesi hocam ? Eu 9.10.17 sürümü ise o yeni degil
Aynen anlamadım bende, 9.10.17 yüklü zaten yine aynı sürüm geldi gözüküyorne güncellemesi?!
Mi 8 life kullaniyorum bir güncelleme gelmedi bana.Ayninsurumde gelmedi garip.Biraz zaman geçsin netleşir heralde.Aynen anlamadım bende, 9.10.17 yüklü zaten yine aynı sürüm geldi gözüküyor
Aa cidden simdi dikkat ettimde mevcut sürümün 9.10.17 güncelleme de 9.10.17 sürümü gözüküyor neden öyle oldu ki gene mi v2 yoksa,Ne güncellemesi hocam ? Eu 9.10.17 sürümü ise o yeni degil
Anlamadım valla mevcut sürüm 9.10.17 güncelleme de 9.10.17 v2 gibi bir şey sanırımne güncellemesi?!
2.1 gb v2 olur muAa cidden simdi dikkat ettimde mevcut sürümün 9.10.17 güncelleme de 9.10.17 sürümü gözüküyor neden öyle oldu ki gene mi v2 yoksa,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadım valla mevcut sürüm 9.10.17 güncelleme de 9.10.17 v2 gibi bir şey sanırım