MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Çok stabilmiş dili Türkçe yapınca reset atıyor tam 2 saatimi yedi miroom MIUI 10 a geri döndüm başlarım MIUI 11 e birdaha rom mom kurmam beynim göçtü abi
Edit bi arkadaş soruyordu galeri duzelmismi diye sorun aynen devam ediyor

RapperAsH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
6
MIUI eu 11 beta yüklü ve hızlı cevaplar olayını bir türlü anlamadım. Çalışmıyor galiba.Bunu çözen var mı acaba ?

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
MIUI eu 11 beta yüklü ve hızlı cevaplar olayını bir türlü anlamadım. Çalışmıyor galiba.Bunu çözen var mı acaba ?
Başka bir uygulama kullanırken WhatsApp yada telegramdan mesaj geldiğinde üste çıkan bildirime tıkladığınızda ortada küçük bir sayfa olarak çıkıyor oradan cevap verebiliyorsunuz

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
arkadaşlar bende eu beta yüklü 9.9.26 bunu güncelleme yapıcam 9.10.17 ye nasıl yüklerip twrp den direk instal mı yapıcam başka bişey var mı

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
arkadaşlar bende eu beta yüklü 9.9.26 bunu güncelleme yapıcam 9.10.17 ye nasıl yüklerip twrp den direk instal mı yapıcam başka bişey var mı

Burdan telefonunuza uygun olanı indirip otadan güncelleme dosyası seçip yapabilirsiniz

Walt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Beta miui 11 den stabile geçtim, format data işlemi yapmadan direkt kurdum üzerine normal olarak. Açılınca temizleme yaptım dahili uygulamadan, 7gb filan artık sildi, şuan Bi sorun görünmuyor, sorun olur mu

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muratozkan1992

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 7
Konular
5

Burdan telefonunuza uygun olanı indirip otadan güncelleme dosyası seçip yapabilirsiniz
Miu 11 haftalık olanı mi bu romlar

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Walt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Mi mix 2
Konular
8
Beta miui 11 den stabile geçtim, format data işlemi yapmadan direkt kurdum üzerine normal olarak. Açılınca temizleme yaptım dahili uygulamadan, 7gb filan artık sildi, şuan Bi sorun görünmuyor, sorun olur mu

MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet mesajlaşma uygulaması açılmıyor, var mı aynı sorunu yaşayan

Sent from my MIX 2 using Tapatalk

dran

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
durann
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Operatör
Konular
3
İyi Günler
Cihazım Mi 9T
Temiz kurulum format data yapıp "xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V11.0.3.0.PFJCNXM_v11-9" sıfırdan kurmak istiyorum.
Sıkıntı Yaşarmıyım , kuran arkadaşlar varmı varsa değerli görüşlerini duymak isterim.
Ve son sorum bu rom eu stabil değilmi eu beta haftalık sevmiyorum bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V11.0.3.0.PFJCNXM_v11-9" Dosyasını Wipe Format Data yaparak temiz bir şekilde kurdum ve sağlıklıca ana ekrana ulaştım.
Twrp sürümüm 3.3.1.3 kullandım ve ilk önizlemelerime göre beni mutlu ve memnun etti. Bundan önceki sürümüm MiRoom stabil kullanıyordum.

Son düzenleme:

Kdiraydn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi Mix 3
Konular
0
Muhtemelen telefonunuzda desen kilidi var. Twrp açtığınız da desn kilidini girmeniz gerek bir şey çıkıyor mu.

Aynı durumu yaşadım. Twrp açınca eğer desen şifresi istiyorsa ki twrp açılış ekranında belli olur zaten. Deseni girince düzeldi. Bu Bi ihtimal tabi. Eğer twrp desen kilidi istiyorsa kullandığınız desen kilidini girin. Ya da kullandığınız şifreyi eğer söylediğim şekilde ise format data yapmanıza gerek kalmaz. Ve dosyalarını eski haline döner.
Öneriniz için teşekkür ederim. Evet desen kilidi var ama twrp'ye girince desen kilidi sormadı. Sonda dalvik, cache, system yaptım ve şifrelendi. Tekrar kapatıp açmış olsam da şifreyi sormadı. Ben de mecburen format data yaptım ve tüm fotoğraflarım vs gitti. Malesef üzücü bir tecrübe oldu benim için.

Üst Alt