MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
mi 6 için gelmiş bakalım.

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Mi 6 için ne diyorsunuz arkadaşlar stabil romda görüşler nedir? Format data ya gerek var mı yada 2 wipe yeterli mi?

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Mi 6 için ne diyorsunuz arkadaşlar stabil romda görüşler nedir? Format data ya gerek var mı yada 2 wipe yeterli mi?

Valla ben memnun kaldım. Miui 10.4.2 den geçtim internal storage hariç 4 wipe yaparak geçtim. Tüm programları sıfırdan kurdum ama değdi.

Yağ gibi akıyor normalde geçiş animasyonlarını kapatan biriyim ama 11 animasyonları iosun nerdeyse aynısı. Ana ekrana dönerken ayarlar simgesini çarkına kadar kopyalamış xiaomi

İşin garibi bu kadar kopyalayıp nasıl davalık olmuyor garip.

Magix ile youtube vanced viper youtube music vs çalışıyor. Varsayılan wallpaper tema simgeleri ayarlar menüsü gayet güzel, 9 ve 10daki ruhsuz tasarım gitmiş yerini daha karakteristik bir tasarıma bırakmış. Bunlar dışında sıradan bloatware uygulamalar ve saçma sapan erişimleri devam ediyor, dosya yöneticisinin kişilere hesap makinasının telefona erişmesi gibi.

Kurun pişman olmazsınız, ben 4 wipe ile geçtim sizde format data ile geçebilirsiniz en temiz şekilde ya da 3 veya 4 wipe seçenekleri ile.

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Valla ben memnun kaldım. Miui 10.4.2 den geçtim internal storage hariç 4 wipe yaparak geçtim. Tüm programları sıfırdan kurdum ama değdi.

Yağ gibi akıyor normalde geçiş animasyonlarını kapatan biriyim ama 11 animasyonları iosun nerdeyse aynısı. Ana ekrana dönerken ayarlar simgesini çarkına kadar kopyalamış xiaomi

Magix ile youtube vanced viper youtube music vs çalışıyor. Varsayılan wallpaper tema simgeleri ayarlar menüsü gayet güzel, 9 ve 10daki ruhsuz tasarım gitmiş yerini daha karakteristik bir tasarıma bırakmış. Bunlar dışında sıradan bloatware uygulamalar ve saçma sapan erişimleri devam ediyor, dosya yöneticisinin kişilere hesap makinasının telefona erişmesi gibi.

Kurun pişman olmazsınız, ben 4 wipe ile geçtim sizde format data ile geçebilirsiniz en temiz şekilde ya da 3 veya 4 wipe seçenekleri ile.
Youtube music için magisk modülü mü var hocam

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28

Ben direk 2 wipe ile kurdum şuan için sorun yok sadece hoşlandığım bir temam vardı onu Sekko hocamın dediği gibi uyarlamaya çalıştım ama bazı kısımlar tam oturmadı. Onun haricinde dediğiniz gibi bir sorun görmedim. Biraz kullanıp gözlemlemem lazım okadar.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Ben direk 2 wipe ile kurdum şuan için sorun yok sadece hoşlandığım bir temam vardı onu Sekko hocamın dediği gibi uyarlamaya çalıştım ama bazı kısımlar tam oturmadı. Onun haricinde dediğiniz gibi bir sorun görmedim. Biraz kullanıp gözlemlemem lazım okadar.
Yardımcı olalım hocam tema konusunda

myigitoguz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Oğuz
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
28
Yardımcı olalım hocam tema konusunda
Hocam teşekkür ederim ama çok uğraştırıcı olur nove diye bir tema kullanıyorum. Arama yapınca ekran bulanıklığı çok şeffaf olduğu için arkada da siyah duvar kağıdı olduğu için yazılar karışıyor. Aynı zamanda eskiden vowifi yada volte yazısı çıkardı ararken ismin yanında onlar çıkmaz oldu. Aslında diğer türküde pek bir sorunum yok.

Üst Alt