hocam sizde de r5+ sanırsam var eu betanın son sürümünde mi kalacaksınız yoksa rom değiştirecek misinizBu sürüm bu cihazlar için son beta derken neyi kastettiğini anlayamadım yazarın. Son betayı aldı mı son betayı önümüzdeki hafta alıp sonra mı bitecek .
Şuan net olan birşey yok . Güncellemeyi Xiaomi mi kesiyor eu mu bilemiyorum. Eu kesiyor ise severek kullandığım euyu bırakır hangi rom güncel sürümü veriyorsa onunla devam ederim. Xiaomi kesiyor ise zaten yapacak birşey yok . Eu stabil geldiğinde onu yükler , o şekilde kullanmaya devam ederimhocam sizde de r5+ sanırsam var eu betanın son sürümünde mi kalacaksınız yoksa rom değiştirecek misiniz
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Manuel indirip kurun hocamBenim cihazım mi note 7 mui 11 versiyon 9.9.26 güncelleme 9.10.10 var diyor telefonum bu sefer md5 sum eslesmiyor diyor yardım edin
Evet doğru global olarak 16 ekimde başlayacak güncelleme. Orasi hindistan miui sayfasi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu sayfa hakkında bilgisi olan var mı ? 16 ekimde gelicek diyor bakalım
Merhaba aynı sorun bende de var. Çift sim kartim artık çalışmıyor tek hat kullanmak zorunda kaldım. Nasıl kurtulurum bu durumdan sadece telefona gelen güncellemeyi yaptım. farklı yüklemeler nasıl oluyor hiç bilgim yok yardımci olalurmusunuŞuan bir iki kez daha denedim yeni sürüm magiks de yükledim o sorun nüksetmedi ama YouTube wancet gitti ve ekşin adı bir uygulmam güncel olmasına rağmen bu Android sürümüne uygun değildir uyarısı veriyor. Biraz daha deniyim karşılastıklarımı yazarım
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben yarın temiz kurulum yapıp demicem cok sorun var.Merhaba aynı sorun bende de var. Çift sim kartim artık çalışmıyor tek hat kullanmak zorunda kaldım. Nasıl kurtulurum bu durumdan sadece telefona gelen güncellemeyi yaptım. farklı yüklemeler nasıl oluyor hiç bilgim yok yardımci olalurmusunu