MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
mi 6 için stabil tarihi var mı?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Twrp gömülü mu geliyor? Bende o şekilde olmadı hocam . Benim en büyük sıkıntım hem twrp hemde diğer recoveryler de olsun recovery ekranına girince dokunmatik çalışmıyor . Bir sürü reco denedim denediklerim içinde ikisi çalışıyor. Benimle aynı cihazda birinde orangefox 10.0 normal çalışırken benim cihazımda dokunmatik çalışmıyor. Şaşırmamak elde değil neye göre değişiyor anlam veremiyorum
Evet hocam eu kur dediğimde en sonra twrp kurulumu yapıyor yazılara dikkat edin. Belki de benim cihazım için böyledir.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
O halde sorun yok, ben stabillere karşıyım, Xiaomi yi haftalık güncelleme sebebiyle, Doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorum

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

bymyblade

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Mi9t
Konular
9
Ben yüklemek istiyorum stabil sürümü ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Kullanılan terimler bana biraz uzak. Twrp falan anlamıyorum. İostan geçtim napıcam
Arkadaş bir tane olumlu açıklayıcı yardımı dokunan yorum yok. İyiki birşey sorduk çok garip nasıl forum anlamadım

ysntsc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ysn
Cihazım
Poco F5
Meslek
Grafiker
Konular
25
merhabalar ana ekranda sol menüye google kart özelliği gelmiş 9.10.10 guncellemesi ile , ama ayarlardan aktif ettigimde kendiliginden off duruma geçiyor ve aktif olmuyor çözüm yolu bilen varmı, mi 8 lite

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Arkadaş bir tane olumlu açıklayıcı yardımı dokunan yorum yok. İyiki birşey sorduk çok garip nasıl forum anlamadım
Hocam aslında cok detayı açıklamalar var. Ben herseyimi bu forumdan öğrendim. Hiç bir şey bilmiyordum ve su an en iyi sekile biliyorum ve başkalarına yardımcı oluyorum. Günlük 4-5 kişiye yardımci olmak amaçlı mutlaka yazarım. Fakat herkese sürekli yaz yaz yaz artık bizde yoruluyoruz. Forumda cevabı olan şeyleri bizi uğraşırıp yazdırmak yerine siz uğraşıp araştırıp bulmanız cok daha güzel olur. Ama olur da kimse de görülmemiş bir hata alırsınız bunun için konu bile açabilirsiniz. Işık hızıyla yardımcı olacaklardir inanıyorum. Fakat forumda en az yüzlerce anlatılmış bir konu hakkında böyle yazmanızdan sonra size yardımcı olmak isteyen insanda neden uğraşayım der?

Son düzenleme:

ysari

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf sarı
Cihazım
Mi mix
Konular
4
mix cihazıma 9.10.10 kurdum açılış ekranında kalıyor. twrp de dokunmatik çalışmıyor. usb den fare bağlayıp kullanabiliyorum . birde usb bağlayıp rom değiştireyim dedim. bu sefer usb çalışmıyor. yardımmm.

Üst Alt