Kurdum pek bi değişiklik göremedimKurdunmu? Kurduysan yorumlarını bekliyorum.
Mi8 lite kullanıcıları yorum yaparsa sevinirim
Evet hocam eu kur dediğimde en sonra twrp kurulumu yapıyor yazılara dikkat edin. Belki de benim cihazım için böyledir.Twrp gömülü mu geliyor? Bende o şekilde olmadı hocam . Benim en büyük sıkıntım hem twrp hemde diğer recoveryler de olsun recovery ekranına girince dokunmatik çalışmıyor . Bir sürü reco denedim denediklerim içinde ikisi çalışıyor. Benimle aynı cihazda birinde orangefox 10.0 normal çalışırken benim cihazımda dokunmatik çalışmıyor. Şaşırmamak elde değil neye göre değişiyor anlam veremiyorum
bende stabil 'iBen EU Beta yı kast etmiştim
Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Şu sorunu bir çözmediler ya helal olsun xiaomi yeK20 pro galeri hatasi devam ediyor Dil ingilizce ise stabil calisiyor
O halde sorun yok, ben stabillere karşıyım, Xiaomi yi haftalık güncelleme sebebiyle, Doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorumbende stabil 'i
Arkadaş bir tane olumlu açıklayıcı yardımı dokunan yorum yok. İyiki birşey sorduk çok garip nasıl forum anlamadımBen yüklemek istiyorum stabil sürümü ama nasıl yapacağım bilmiyorum. Kullanılan terimler bana biraz uzak. Twrp falan anlamıyorum. İostan geçtim napıcam
Hocam aslında cok detayı açıklamalar var. Ben herseyimi bu forumdan öğrendim. Hiç bir şey bilmiyordum ve su an en iyi sekile biliyorum ve başkalarına yardımcı oluyorum. Günlük 4-5 kişiye yardımci olmak amaçlı mutlaka yazarım. Fakat herkese sürekli yaz yaz yaz artık bizde yoruluyoruz. Forumda cevabı olan şeyleri bizi uğraşırıp yazdırmak yerine siz uğraşıp araştırıp bulmanız cok daha güzel olur. Ama olur da kimse de görülmemiş bir hata alırsınız bunun için konu bile açabilirsiniz. Işık hızıyla yardımcı olacaklardir inanıyorum. Fakat forumda en az yüzlerce anlatılmış bir konu hakkında böyle yazmanızdan sonra size yardımcı olmak isteyen insanda neden uğraşayım der?Arkadaş bir tane olumlu açıklayıcı yardımı dokunan yorum yok. İyiki birşey sorduk çok garip nasıl forum anlamadım