MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Bende eu 10.3.16 stabil rom var hiçbir şey silinmeden sorunsuz şekilde yeni roma geçebilir miyim? Yoksa sıfırlamam şart mı? Bl kilidi açık, twrp yüklü (öyle olduğunu sanıyorum) magisk kurulu,tek hat kayıtlı durumdayım şu anda.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Bende eu 10.3.16 stabil rom var hiçbir şey silinmeden sorunsuz şekilde yeni roma geçebilir miyim? Yoksa sıfırlamam şart mı? Bl kilidi açık, twrp yüklü (öyle olduğunu sanıyorum) magisk kurulu,tek hat kayıtlı durumdayım şu anda.
Sadece miui versiyon değişikliği olacağı için gerek yok, Android versiyon değişikliklerinde format data yapmanız gerekiyor hocam

Son düzenleme:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Miui versiyon değişikliği olacağı için format data yapmanız gerekiyor hocam
Gereklilik yok bence . System dalvik cache yaparak geçebilir. Veri kaybetmeden . Format data android versiyon geçişlerinde önerilir. Android 8-9 yada 9-10 gibi

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Gereklilik yok bence . System dalvik cache yaparak geçebilir. Veri kaybetmeden . Format data android versiyon geçişlerinde önerilir. Android 8-9 yada 9-10 gibi
Hocam teşekkürler cevabımı düzenledim bir an karıştırdım :)

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
üstad Miui11 costum rom geçişlerinde sorun çıkar diye twrp den yedek alıcam ancak TWRP den backup alırken Data (excl. storage ) tam olarak ne anlama gelir. harici sd kart hariç mi? yoksa harici sd dahil mi?
ayrıca full backup alırken hangileri tikli olsun ve sadece yüklenen uygulamalr için ne yapmalı? teşekkürler

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Teşekkürler. K20 Pro vardı ama geri çekilmiş herhalde. Dediğiniz işlemi nasıl yapıyoruz?
Mi flash yöntemini anladım ama bu dediğinizi hiç yapmadım.

mefistotr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hzr
Cihazım
Mi Pro-Mi 5S
Konular
7
Bugün telde konuşurken fark ettim bende, konuşurken ekran kapanmıyor. Tel Mi 5S donanım testlerine girdim orda yazdığı gibi üst kısmı kapatıyorum sayılarda değişiklik olmuyor, başına gelen varmı? Gerçi son gelen v2 versiyonu kurmadım ondan olabilir belki...

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
üstad Miui11 costum rom geçişlerinde sorun çıkar diye twrp den yedek alıcam ancak TWRP den backup alırken Data (excl. storage ) tam olarak ne anlama gelir. harici sd kart hariç mi? yoksa harici sd dahil mi?
ayrıca full backup alırken hangileri tikli olsun ve sadece yüklenen uygulamalr için ne yapmalı? teşekkürler
Data veri demek fakat uygulamaları kapsar sadece . Excl storage derken bunu kastetmis herhalde uygulamaları ve uygulama verilerini alır fakat depolamada ki veriler hariç anlamında (resim müzik belge). Benim twrp sürümünde böyle yazmıyor. Hepsini seçin hocam ne var ne yok en sağlıklısı hepsini seçmek

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bugün telde konuşurken fark ettim bende, konuşurken ekran kapanmıyor. Tel Mi 5S donanım testlerine girdim orda yazdığı gibi üst kısmı kapatıyorum sayılarda değişiklik olmuyor, başına gelen varmı? Gerçi son gelen v2 versiyonu kurmadım ondan olabilir belki...
V2dede bazen yapıyor onu . O yaptığınız testten kalibrasyon yapın düzeliyor hocam

Üst Alt