aynen banada büyük geldi seçenek koymaları lazım samsung taki gibimi 8 de yeni temanın ikonları sizce de aşırı büyük değil mi ?
limitless temasına direk geciş yaptım benaynen banada büyük geldi seçenek koymaları lazım samsung taki gibi
Android 9dan sonra adaway çalışmıyor , twrp üzerinden flashlama yapılan bir dosya var onu yükleyerek hosts dosyalarını değiştirebilirsinizMi 8e magisk kurdum fakat adaway çalıştıramadım bir türlü. Var mı yardımcı olabilecek?
Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Veya ilgili konuyu bulamadım ben ona yönlendirir misiniz?Android 9dan sonra adaway çalışmıyor , twrp üzerinden flashlama yapılan bir dosya var onu yükleyerek hosts dosyalarını değiştirebilirsiniz
Buyrun https://forum.miuiturkiye.net/konu/twrp-reklam-engelleyici.30038/Biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Veya ilgili konuyu bulamadım ben ona yönlendirir misiniz?
Ben küçülterek kullanıyorum . Bir tema yardımı ile bunu küçültebilirsinizmi 8 de yeni temanın ikonları sizce de aşırı büyük değil mi ?
Maalesef yok kardeşim. Redmi Note 6 Pro'ya Kasım ortasında gelir tahminim.hocam redmi note 6 pro için var mi?