MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

veyselkina72

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
veysel
Cihazım
mi5s
Konular
0
Mi8 se miui 11 Android 10 11.02 den miui 9 android 10 geçmeyi düşünüyorum şarj konusundan dolayı direk yüksettiğimiz gibi yaparsak geçiş sıkıntısı olur mu

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Beyler Redmi Note 7 Pro eu stabil sürümde wifi ayarlarında random mac seçeneği var mı. Eu beta da var ama stabilde varsa stabili deniyeceğim birde bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Mi 9 lite
CHANGELOG 20.3.19

Sistem

Optimizasyonu - Android Güvenlik Düzeltme Eki Mart 2020'ye güncellendi. Gelişmiş sistem güvenliği.
Optimizasyon - Mi 9 Lite
Fix için Android 10 Global ROM'dan Widevine L1 kütüphaneleri eklendi - Ekran kapatıldığında parmak izi simgesi aydınlatılamadı (Mi CC9 / Mi 9 Lite)

Bildirim çubuğu, durum çubuğu
Optimizasyon - Yalnızca Kablosuz üretimini görüntüle Wi-Fi 6 (Mi 10, Mi 10 Pro)
Düzeltme durumunda - Global karanlık mod açıkken durum çubuğu anormal olarak görüntülendi

Uygulama kasası
Yeni - Karanlık mod desteği

Kamera
Yeni - Belgeler modu (Mi 9, Mi 9 Pro 5G, Mi CC9 Pro / Mi Not 10)

Güvenlik
Yeni - Uygulamayı (kamera, konum, ses kaydı) çalıştırarak izinlerin kullanımıyla ilgili durum çubuğunda veya belirli uygulamalar için Bildirim çubuğunda bildirimler
Optimizasyon - Hassas eylem bildirimlerinin sıklığını göster
Düzeltme - Uygulama davranışı çalışmıyor [Android 10 cihazlar ]

İzinler
Yeni - Pano izni
Yeni - Destek Konum / kamera / kişiler gibi izinler için "Bu uygulamayı kullanırken izin ver" seçeneği ve çok daha fazlası
Yeni - Destek kamera / konum / ses kaydı izinleri için "Bu zamana izin ver" seçeneği
Mi 9 lite için L1 geldi deniyor ama romu yükleyince telefonum cc9 oldu nedense, haliyle L1 değil L3 görünüyor. Bunun çözümü var mı?

Berkantfc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkant
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Mekatronik Teknike
Konular
6
11.0.5 buglarla dolu mi 6 için. Miui 11'in hiç bir esprisi olmadığı için miui 10.4.3 e döndüm telefon uçuşa geçti hız ve pil anlamında. Planlı eskitme sadece Apple değil android tarafında da mevcut. Artık değil sadece android güncellemesi android webview'i bile güncellemeyeceğim.

Artık telefon çöp olana kadar cache ve dalvik ya da format data ile aynı romu sıfırlarım. Bakalım kaç pil değiştirmelik ömrü var xiaomilerin, nand'ların yeterince dayanıklı olduğunu sanmıyorum.

Güncelleyeli üç dört gün oluyor, herhangi bir bug yok hocam bende, hatta önceki sürümün oyun modu bugluydu onları düzeltmişler. Şarj süreside de 45 dakika 1 saat kadar uzama var.

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
İyi akşamlar, cihazim redmi note 7. Xiaomi.eu beta 9.6.27 surumundeyim hala. Son surume guncelleyecegim android 10 tabanli tabi son surumler. Aksi bir durumda geri donuste sorun oluyor mu? Android 9 tabanli beta surumlere donersem ya da stabil surumune gecersem bi sıkıntı olur mu? Epeydir rom işleriyle ugrasmadigim için emin olamadim surum dusurme konusunda.

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Arkadaşlar RN7 Pro stable sürümünde Wifi'de Random Mac Adresi Seçeneği var mı bilen yazabilir mi lütfen ya :(

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Redmi note 8 cihazıma 11.05 Eu stabil kurdum aşırı derecede memnun kaldım sonra 1 hafta sonra 11.06 geldi daha daha memnun kaldım ses kalitesi iyleştirme yapılmış hemen hissettiriyor birde şarj konusunda üzmedi ortalama az oyun ve film forum falan derken arada görüntülü konuşmalarda var tabi 9 saat alıyorum buda bana yetiyor. Günü tamamen çıkartıyorum.

Bawer21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İnan
Cihazım
Poco F3
Konular
4
Arkadaşlar RN7 Pro stable sürümünde Wifi'de Random Mac Adresi Seçeneği var mı bilen yazabilir mi lütfen ya :(
Vardır hocam geliştirici seçeneklerinde. Tabi kesin konuşamam ama sizin yerinizde olsam dert etmem stabil sürümüne geçerdim.

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Vardır hocam geliştirici seçeneklerinde. Tabi kesin konuşamam ama sizin yerinizde olsam dert etmem stabil sürümüne geçerdim.
Teşekkürler dostum değerli zamanını ayırıp yazdığın için bir deneyeceğim stabil sürümü. Beta da ufakta olsa can sıkıcı sorunlar mevcut durduruldu hatası vb. gibi

Üst Alt