- Adım
- Molly
- Cihazım
- 9TPRo
- Konular
- 26
Merhaba. Bunu benim değil konu sahibinin güncellemesi gerekiyor. Eğer konu sahibi güncelleme yapamayacak ise ve bize bunu bildirirse o zaman konuyu güncelleyebilecek başka bir arkadaşa devretmek konusunda kendisine yardımcı olabiliriz.chatin_62 hocam merhaba. Ben dahil herkes konunun da başlığın da güncellenmesi gerektiğini belirtiyoruz hiçbir işlem yapılmıyor. İlgilenir misiniz
Başlık düzenlendi, 20.3.12 indirme bağlantısı konuya eklendi. Yönetici arkadaşlarımız isteseler devralmadan da çok basit bir şekilde bir link ekleyebilir ve başlığı düzenle diyerek başlığı değiştirebilir. Tabi karar sizin isterseniz devredebilirsiniz. CraweL yapar diye umuyorumMerhaba. Bunu benim değil konu sahibinin güncellemesi gerekiyor. Eğer konu sahibi güncelleme yapamayacak ise ve bize bunu bildirirse o zaman konuyu güncelleyebilecek başka bir arkadaşa devretmek konusunda kendisine yardımcı olabiliriz.
Bakalım Sekko hocamız ne diyecek.
Romu yüklerken hangi işlemleri yaptınız ?twrp ile rom u yükledikten sonra telefon kalıyor öyle.nerede hata yapmış olabilirim.mix2s
Romu yüklerken hangi işlemleri yaptınız ?
Öyle kalıyor derken hangi ekranda kalıyor mi yazısında mı kalıyor geri twrp mi atıyor
Biraz daha ayrıntılı anlatırsanız daha iyi yardımcı oluruz
İlk kurulum uzun sürebiliyor (10 dk falan)twrp ile yüklüyorum mesela,başka romlarda yükledim hepsinde hani işlemler bitince rom un başlangıcı varya orda kalıyor. Ekranda mix yazıyor yada google rom atıyorum google logosu kalıyor.Uygulamaları yükleyip ana ekrana geçmiyor telefon.
dahili hafıza harici herşeyi silip kuruyorum.İlk kurulum uzun sürebiliyor (10 dk falan)
Romu flashlamadan format data ve wipe işlemlerini yapıyor musunuz yoksa direk romu mu flashlıyorsunuz ?
Romu flashladıktan sonra format data yapın hocam dahili hafızayı silmeniz lazım PC varsa rom ve kendi dosyalarınızı PC kopyalayın temiz kurulum ile yapındahili hafıza harici herşeyi silip kuruyorum.