- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 5
- Konular
- 4
Note5 miui 11 beta arayüz kasması yaşayan varmı benim gibi
Maalesef bende dört gözle bekliyorum.bu alt barı herhangi bir mod la ekleyebiliyormuyuzyeni animasyonlar geldi mi
Eu rom da kasma sorunu mevcut miroom a geç ya da ana ekranı güncelleyince düzeliyor sanırım ya da stabil kullanNote5 miui 11 beta arayüz kasması yaşayan varmı benim gibi
Şimdi stabil deneyecem, olmazsa miroomEu rom da kasma sorunu mevcut miroom a geç ya da ana ekranı güncelleyince düzeliyor sanırım ya da stabil kullan
Eu beta son sürümde kasma sorunu mevcut değil. Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin.Eu rom da kasma sorunu mevcut miroom a geç ya da ana ekranı güncelleyince düzeliyor sanırım ya da stabil kullan
Aynen kasma sorunu falan yok.Eu beta son sürümde kasma sorunu mevcut değil. Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin.
Hocam telefondan telefona değişiyor ama klasör de kasma mevcutEu beta son sürümde kasma sorunu mevcut değil. Kullanıcıları yanlış bilgilendirmeyin.
Mi 8 de stabil versiyondan daha stabil çalışıyor eu beta, klasör kasma problemi de yok.Hocam telefondan telefona değişiyor ama klasör de kasma mevcut
Arkadaşın dediği gibi telefon modeli fark edebiliyor. Betada kasıyordu stabil kurdum gerçekten farketti, akıcılık son derece iyiMi 8 de stabil versiyondan daha stabil çalışıyor eu beta, klasör kasma problemi de yok.