- Adım
- Melih
- Cihazım
- Redmi note 8
- Konular
- 84
Beta çıktı belki her hafta gelebilirRevos Rom üç haftada yada ayda bir güncelleme veriyor.
Beta çıktı belki her hafta gelebilirRevos Rom üç haftada yada ayda bir güncelleme veriyor.
Bilmiyorum Hocam bekleyip göreceğizBeta çıktı belki her hafta gelebilir
Note 7 de hatalar olduğu için son güncelleme geri çekilmiş. Ya bir önceki sürüme dönün yada yeni güncellemeyi bekleyin.Eu rom son güncellemeden sonra instagrama gire bilen var mı? Ben note 7 kullanıyorum. Güncelleyenedek instagram kullana biliyordum, güncelledikten sonra uygulamayı açtıkta hata verip kapanıyor. RevOS-a geçtim normal çalıştı, eu roma döndükte parmak izimi okumuyor ve yine instagram açılmıyor
teşekkür ederim)Note 7 de hatalar olduğu için son güncelleme geri çekilmiş. Ya bir önceki sürüme dönün yada yeni güncellemeyi bekleyin.
hocam bir önceki sürüme direk orangefox recovery ile flashlayarak dönsek problem olur mu brick vs gibi?Note 7 de hatalar olduğu için son güncelleme geri çekilmiş. Ya bir önceki sürüme dönün yada yeni güncellemeyi bekleyin.
Hayır olmaz, 2 wipe ile geçiş yapabilirsiniz.hocam bir önceki sürüme direk orangefox recovery ile flashlayarak dönsek problem olur mu brick vs gibi?
Sık sık girersen oraya gelirDostlar merhaba,
Chrome ana sayfada, forumun kısa yolunu nasıl ekleyebilirim. Bilgisi olan var mı?
Hocam oradan çıkmıyoruz ki zatenSık sık girersen oraya gelir