Hocam mi room ekibi nasıl entegre edecek bunu yarın çıkıyor20.2.20 v2 İndirme Bağlantısı ve Değişiklikleri
Bölünmüş ekran düzeltildi.
Son uygulamalar önerileri görünüyorm
Google asistanda geri gelmek için köşelerden kaydırma çalışıyor.
Ekran seçenekleri cihazı yeniden başlatmaya gerek kalmadan çalışıyor.
Güç menüsünde arkaplandaki tıklama sorunu çözüldü.
Web tarayıcısı karanlık mod seçenek hatası fixlendi.
Sağlık uygulaması düzeltildi.
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Corona virüsü nedeniyle romlar süresiz ertelendi bazi cihazlar için beta güncellemesi çıktı bazıları hala bekliyoMerhaba arkadaşlar,
2 seneyi geçkin Mi6 kullanıyorum. 1 yıla yakında eu stabil rom dayım. Yalnız en son stabil sürüm 25 ekimde yükledim. Sonrasında resmi siteden takip ediyorum ama halen güncel stabil rom gelmedi. Acaba artık Mi6 stabil güncellemesi almayacak mı?
Hocam apk hala sizde duruyorsa paylaşabilir misiniz?Mi Room son sürüm henüz yayınlanmadı. Yeni sürümde gelecektir hocam. Ben Eu'dan MiuiHome.apk dosyasını alıp Mi Room 20.1.21 sürümünde kullanıyorum
Bu konuya ekledim hocam.Hocam apk hala sizde duruyorsa paylaşabilir misiniz?
Teşekkür ederim hocam.Bu konuya ekledim hocam.
Rehber - MIUI 11 Yeni Animasyonları Beta Kullanma
Yakın zamanda gelecek olan MIUI güncellemesi ile Animasyonlar bambaşka bir hal alacak. Animasyon görüntülerini bu konudan inceleyebilirsiniz. https://forum.miuiturkiye.net/konu/yeni-android-10-miui-11-animasyonlari.69192/ Sadece Android 10 romlarda çalışır. Henüz beta olduğu için animasyonlar...forum.miuiturkiye.net
Rica ederim hocamTeşekkür ederim hocam.