MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
20.1.16 yüklü bende 20.1.21 v3 ü yüklemek istiyorum üstüne.Daha sonra wipe yapmamıza gerek var mı? Verilerin kaybolmaz değil mi wipe yapınca.
Ayarlar ve Güncelleme ekranından yükleyiniz, hiç bir sorun yaşamazsınız.

TWRP üzerinden güncelleme yapacaksanız(Bu konunun 1 nci sayfasından alıntı)
~
Eu romda iseniz ve güncelleme yapacaksanız dalvik cache ve cache wipelerini yapıp İnstall kısmından romu yükleyip yeniden başlatarak güncellemeyi yapabilirsiniz.

rtabur

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
4 GB/64 GB
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Biyokimyager
Konular
11
Bütün güncellemeler Corona virüsü nedeniyle durdurulmuş

All updates suspended for sometime due to coronavirus.

What is Coronavirus?

It's a common virus worldwide, found usually among animals. However, this strain of the Coronavirus had not been encountered prior to the breakout, and this one affects humans. The virus has spread across China and to at least 16 countries globally. India is among the top 30 countries at 'high risk' from the spread of the virus.

Coronavirus is an airborne disease that can cause respiratory illnesses such as the common cold. Unfortunately, the virus can't be treated with a specific cure or vaccine. It's advised that people go out wearing masks and wash hands more frequently.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98

What is Coronavirus?

It's a common virus worldwide, found usually among animals. However, this strain of the Coronavirus had not been encountered prior to the breakout, and this one affects humans. The virus has spread across China and to at least 16 countries globally. India is among the top 30 countries at 'high risk' from the spread of the virus.

Coronavirus is an airborne disease that can cause respiratory illnesses such as the common cold. Unfortunately, the virus can't be treated with a specific cure or vaccine. It's advised that people go out wearing masks and wash hands more frequently.

Beklenen bir şeydi ya umarım düzelir her şey

Sudafed

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emo
Cihazım
S7
Konular
7
Yeni sürümü indirip dalvik ve cache wipe yapıp romu kurdum herşey silindi sıfır rom kurmuşum gibi açıldı telefon.Normalde verilerilerimin silinmemesi gerekmiyor mu ?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Yeni sürümü indirip dalvik ve cache wipe yapıp romu kurdum herşey silindi sıfır rom kurmuşum gibi açıldı telefon.Normalde verilerilerimin silinmemesi gerekmiyor mu ?
Normalde Dalvik+Cache wipe verilerinizi silmez. Öncesinde format data yapmış olabilir misiniz?

tatarusame

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İ.
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
3
Hocam son güncellemede benimde başıma öyle garip bişey geldi anlam veremediğim sonrasında twrp yedeğimi yükleyip devam etmiştim

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7

What is Coronavirus?

güncellemenin virüsle ne alaka anlamadım güncelleme verince virüs telefon yoluylamı bulaşacak

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
güncellemenin virüsle ne alaka anlamadım güncelleme verince virüs telefon yoluylamı bulaşacak
Hayır konu o değil. Ofis ortamında çalışıldığı için geliştirme ekibine önlem amaçlı izin falan verilmiş olabilir. Kimse oturup evinden tuşa basayım güncelleme çıksın mantığı ile iş yapmıyor.

Üst Alt