Ü
Üye silindi 67225
Guest
Hayırlı günler. Mi6 da Eu romda menüler takılarak açılıyor bu herkes de böyle mi? Sırf bu yüzden başka roma geçeceğim sanırım.
Evet stabil sürümü kullanıyorum bende de durum aynı.
Hayırlı günler. Mi6 da Eu romda menüler takılarak açılıyor bu herkes de böyle mi? Sırf bu yüzden başka roma geçeceğim sanırım.
Miroom a geçinEvet stabil sürümü kullanıyorum bende de durum aynı.
Dostum magisk yükle oradan lkt ve gms flaşla ama batarya uzun gitsin dersen miroom a geçArkadaşlar pil kullanım bilgilerini yolluyorum ama anlamadığım şu lanet Android sistem ne yapıyor arka plan da... Sürekli ilk sıralar da...
Hocam forumda sendne başka aktif miroom kullanan yok kullanımlarını miroom konusu altında yer yer anlatırsan güzel olur aslinds kullanmak isteyenlereDostum magisk yükle oradan lkt ve gms flaşla ama batarya uzun gitsin dersen miroom a geç
Virus nedeniyle tatil uzadı sanırım, o nedenle 6 Şubat da olmayabilirNormalde perşembeyi cumaya bağlayan gece geliyor hocam güncellemeler fakat tatil sebebiyle 6 şubatta gelecek yeni güncelleme

Hocam adamların mahallesi yanıyor tutupta güncelleme derdine duserlerse ayıp. Koca ülke bitiyorVirus nedeniyle tatil uzadı sanırım, o nedenle 6 Şubat da olmayabilir
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
koca ülke hocam batmaz çin batarsa dünya batarHocam adamların mahallesi yanıyor tutupta güncelleme derdine duserlerse ayıp. Koca ülke bitiyor
Hocam miroom sanki bir kez kurdum diye hatırlıyorum ama uzun süre oldu. O zaman memnun kalmamıştım ama şu an nasıl bilmiyorum. Siz de varsa ekran süreleri genel pil tüketimi vs. Laf var mı hatalar vs var mı. Ona göre geçelim deneyelim.Dostum magisk yükle oradan lkt ve gms flaşla ama batarya uzun gitsin dersen miroom a geç