- Adım
- Sefa
- Cihazım
- Mi 8
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 2
Mi8 ne kadar gecikir acaba merak ettim açıkcası
teşekkürler magiskim kaybolmuş onu flashhladim şimdi gene mi logosunda kaldim 5dkkadir bekliorum açilmadi bu sefer patladim sanirimBen de tam biraz uzun sürebilir diyecektim ki açılmış güle güle kullanın hocam
Açılır bekleyinteşekkürler magiskim kaybolmuş onu flashhladim şimdi gene mi logosunda kaldim 5dkkadir bekliorum açilmadi bu sefer patladim sanirim
Açıkçası ben temiz kurulum yapmıştım ilk açılış uzun sürmüşütü fakat şu an magisk de çalışıyor sıkıntısız yaptım herşeyiteşekkürler magiskim kaybolmuş onu flashhladim şimdi gene mi logosunda kaldim 5dkkadir bekliorum açilmadi bu sefer patladim sanirim
Güncel twrp sürümüyle aşılır belki sorununuz denemekte fayda varöncedende böyle bir sorunum vardi magiskin 19.2den sonraki sürümleri twrp ile kurunca mide kalıyor bende neden bilmiyorum şimdi kapatttim yeniden 19.2yi kurmayi deniyorum
Valla ben de tetikteyim mi8 için, 1-2 güne çıkar dediler.Mi8 ne kadar gecikir acaba merak ettim açıkcası
yokhiçbir magiski açmadi kaldi mide magisk nasil temelli kaldırılabilir geri sonradan kurayımGüncel twrp sürümüyle aşılır belki sorununuz denemekte fayda var