Ben sorunsuz kullaniyorum güvenlik anlaminda bi sorun olmazArkadaşlar banka uygulamaları kullanılabiliyor mu bu romda ve güvenlik anlamında bir sıkıntı olur mu ? Teşekkür ederim..
Guvenlikli midir düşünmedim ama giriliyor.Arkadaşlar banka uygulamaları kullanılabiliyor mu bu romda ve güvenlik anlamında bir sıkıntı olur mu ? Teşekkür ederim..
Ben de kullanıyorum sorun yokArkadaşlar banka uygulamaları kullanılabiliyor mu bu romda ve güvenlik anlamında bir sıkıntı olur mu ? Teşekkür ederim..
TWRP şifrelenenler öncelikle Twrp yi tekrar flashlasın. (Flashlama için sd kart kısmından yapabilirsiniz çünkü telefonun hafızası gözükmeyecektir şifrelendiği için) Eğer olmazsa Orangefox kurun sonra magisk yükleyin. bu işlemden sonra tekrar TWRP kurun. Düzeldiğini göreceksiniz. Kolay gelsin.son güncellemeyi yükledikten sonra twrp şifre istiyor arkadaşlar. cihaz açılıyor sıkıntısız ama twrpden işlem yapamıyorum şifre istiyor. sifre yazmadan iptal diyip girince de dosyaları görmüyor
Dosya sistemi için twrp menuye girerken bi sifre istiyor ekran kilidi varsa pin şifre vs onu girip enter a basarsan dosya sistemi gözüküyorTWRP şifrelenenler öncelikle Twrp yi tekrar flashlasın. (Flashlama için sd kart kısmından yapabilirsiniz çünkü telefonun hafızası gözükmeyecektir şifrelendiği için) Eğer olmazsa Orangefox kurun sonra magisk yükleyin. bu işlemden sonra tekrar TWRP kurun. Düzeldiğini göreceksiniz. Kolay gelsin.
hangi romu indirdin ben bulamadımMi9t için kurulum yaptım beta olmasına rağmen şuanda bir hata ile karşılaşmadım ve bir şey dikkatimi çekti cihaz çok akıcı hale geldi. İlk defa bir android cihazı güncellendim ve yavaşlama olmadı aksine hızlandı. Xiaomi ye teşekkür ediyorum MIUI 11 altyapısı belli ki çok sağlam.
Demişsiniz hocam.Önemli Not:
-Android 7 cihazlar hiç MIUI 11 EU BETA almayacak
Miui11, 9.9.26 sürümünden portlanmis bir rom. Mido yani rn4/4x için. Official değildir. Ozaman konuyu açarken yanlış yazmışız ismini, başımız baya kalabalıktıDemişsiniz hocam.
Burdaki mi4x redmi note 4x mido mudur?
MIUI 11 tabanlı mı?