Mi 9 hocamTelefon modeliniz nedir?
Hocam temiz kurulumla ben de geçtim ancak bildirim sorunu yaşıyorum. Ayarını yapmama rağmen ekran kilitli iken kilit ekranında ve bildirim çubuğunda uygulama simgesi gözükmüyorBen temiz kurulum yaptım hocam şarjı ise deneyimleyip yazarım..
Twrpnin üstüne kursam sorun çıkarır mı yoksa ilk önce twrpyi kaldırmam mı gerekiyorTwrp de bir çok sorun var benim paylaştığım orangefox recovery ile denedinizmi
var mı yardımcı olabilecek birileri ?android 9 - muiu 10 eu yüklü telefonumu güncellemek istiyorum, daha önce yapmıştım ancak pc formatladım. şimdi twrp yüklemeye çalışıyorum ancak fastbootta kalıyor. tek tuşla yükleme aracını kullanıyorum güncel dosyaları indirdim.
Usb hata ayıklama açık, usb sürücüsünü de yükledim. telefon açılırken unlocked yazıyor. Bl de açık yani.
yardımcı olabilirseniz sevinirim.
2 haftadır stabil kullanıyorum ve çok takılıyor. Açılış hızları da çok düşük. Cihazdan cihaza değişiyor demek ki.Ben eu stabile geçtim tavsiye ederim hocam akıyor yağ gibi
İster Fastboot ile üstüne kurun ister twrpden güncelleyin farketmez konuda bütün talimatlar yazıyor Recovery - [TWRP] Orangefox Kurulumu Redmi5Plus (No 0mb No format data)Twrpnin üstüne kursam sorun çıkarır mı yoksa ilk önce twrpyi kaldırmam mı gerekiyor