Exkernel yüklü ise solda ki menüyü açın. 2. Sırada İşlemci seçeneği var, oraya girin.en alttan ikinci sırada çekirdek kontrolü kapalı yapın. Yan tarafta başlat resmi var daire şeklinde tıklayın ona. Bu kadar.hocam bu ayarları bulamadım yardımcı olurmusunuz.
Teşekkür ederim hocam yaptım sagolun.Exkernel yüklü ise solda ki menüyü açın. 2. Sırada İşlemci seçeneği var, oraya girin.en alttan ikinci sırada çekirdek kontrolü kapalı yapın. Yan tarafta başlat resmi var daire şeklinde tıklayın ona. Bu kadar.
O zaman güncellemeyi yine erken verme ihtimalleri var, demekki pek bir şey yok güncellemedeYeni klasör açılmış.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni gördüm mesajını.Yav dostum anlamak mi istemiyorsun veya baska birsey mi bilemedim. Android 10 oncesi /system/app veya /system/media yada en basiti etc/host dosyasini silip degistirebiliyordum herhangi bir roor dosya yoneticisi ile simdi magiskden yetkileri vermeme ragmen hata veriyor. Sen daha once yapmadiysan bilemem ama bilmedigin yada dedigimi anlamadigin birsey icin bukadar cevap vermeye calisma artik..