MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

exper46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Hocam uyarı global romdan ilk defa custom eu roma geçecek kişiler için yazılmış. Yüzlerce kez paylaşıldı forumumuzda, ilk defa global romdan custom roma geçecekler format data yapmalı. Bu yüzden ekleme gereği duymadım. Konunun başındaki kurulum talimatı eu beta miui10dan 11 geçecekler için format data yapmaya gerek yok ve bu sırada Android güncellemesi alacak cihazlar için format data yine gerek yok fakat önerilir
wipe yapmayın demelerinin sebebi ne acaba?" FORMAT /data partition (NEVER wipe System or Persist!)"

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Mi 5s Miui 11 Eu Beta 9.10.10 sürümünde hızlı şarj bazrn çalışmıyor. Sizde öylr bir durum oldu mu?
Ayrıca buradan sormak istedim. Bu Miui 11 listesi ilk yayınlandığında Mi 5s listede vardı. 3 tane beta miui11 aldı ve beta sürüm durduruldu. Miui 11 son listesinde Mi 5s yok. Acaba Stable Miui 11 gelir mi.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
wipe yapmayın demelerinin sebebi ne acaba?" FORMAT /data partition (NEVER wipe System or Persist!)"
Hiç bilmiyorum, normalde çoğu kişi dalvik ve cache silerken ben sorunsuz olsun diye hep system, dalvik, cache silerim ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Ben wipe yaparak yukledim fastboot moda girdi direk logo bile gelmedi tel mi9

Faruk89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mi 9 Global
Konular
10
Eu stabil romdan hocam

Meduni12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mix3
Konular
17
K20Pro EU Stabil 11.0.3.0 yükleyen var mı?
bunda da bootloopa düşüyor mu

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
"Wipe yapmayın" değil "Persist Wipe Yapmayın" uyarısında bulunulmuş. Yayınlanan rom içerisinde persist bulunmuyor ve yüklendikten sonra cihazınızda önceden var olan persist dosyası kullanıyor. Eğer siz yükleme yaparken persist silerseniz romu yüklediğinizde persist yüklenmeyecektir. Özetle custom romlar resmi romlar gibi ihtiyaç olan verilerin tamamını içerisinde barındırmaz, cihazınızda hazır yüklü olanlar kullanılır. Bu nedenle yüklenmeden önce rom içerisinde olmayan verileri saklamanız önerilir.

exper46

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Mi A1
Konular
0
"Wipe yapmayın" değil "Persist Wipe Yapmayın" uyarısında bulunulmuş. Yayınlanan rom içerisinde persist bulunmuyor ve yüklendikten sonra cihazınızda önceden var olan persist dosyası kullanıyor. Eğer siz yükleme yaparken persist silerseniz romu yüklediğinizde persist yüklenmeyecektir. Özetle custom romlar resmi romlar gibi ihtiyaç olan verilerin tamamını içerisinde barındırmaz, cihazınızda hazır yüklü olanlar kullanılır. Bu nedenle yüklenmeden önce rom içerisinde olmayan verileri saklamanız önerilir.
Sadece "persist wipe" değil, "system wipe" da yapmayın denmiş, değil mi?

Üst Alt