Miui11 güncelleme yaptım RN 7 için bugün. Yazı tipi değişme gelmedi always on display gelmedi bir çok özellik eksik geldi. Bilgisi olan var mı ?
Note7 panelleri zaten sıkıntılı iyice sıkıntı olur bu işlemleMedyaları görmek için kayıt olmalısınızbu videoda Always On Display özelliğinin nasıl aktif edileceği gösteriliyor ama daha önce de dediğim gibi lcd panellere zarar verebilir bu özellik.
Avukatlık değil hocam, yani beklentiyi ona göre kurmak gerekiyor.Zaten bilerek aldım, ama insanlara şu özellik gelecek diye lanse edip beklentiye sokmaya gerek yok. Bu teknik bilgiyi herkes bilmeyebilir ve sizin xiaomi avukatlığına soyınmanızda çok saçma.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bu özellik amoled ekranlı cihazlarda çalışıyor redmi Note 7 de çalışsa bile batarya ve ekranın bozulmasına sebebiyet verir..Yazı tipine bişey diyemeyeceğim ama always on display özelliği lcd ekranlara uygun değilmiş, amoled ekranlar kullanabiliyormuş falan filan. Çok sıkıcı ya. Saçmalığın önde gideni, Bi iş yapacaklar ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Artık bir beklentim yok güncellemelerden.
Forumdaki son 10 mesajından 9'unda "çok saçma" lafı geçiyor. Asıl bu çok saçma (Zaten bilerek aldım, ama insanlara şu özellik gelecek diye lanse edip beklentiye sokmaya gerek yok. Bu teknik bilgiyi herkes bilmeyebilir ve sizin xiaomi avukatlığına soyınmanızda çok saçma.
Yazı tipinden bahsetmiyoruz, AoD konusu.Bilmiyordum tabi öğrenmiş olduk. Beklenti ama yazı tipi değişimi cihaza nasıl zarar verir daha çözemedim.