Yardım miui11 ota güncellemesi sonrası kayan bildirim gelmiyor.

Smallsword

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Small
Cihazım
Mi 9t
Konular
1
merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu sabah otadan güncelleme geldi ve yükledim. ancak telefonu kullanırken kayan bildirimler bi türlü çalışmıyor, sadece titreme ve durum çubuğunda logo çıkıyor. aşağı kaydırırsam durum çubuğunu ancak öyle gelen bildirimi görebiliyorum. telefon daha bi kaç aylık mistore dan alınma ve tema klasik tema... uygulama ayarlarında kayan bildirimler açık

Okan26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Mi 8se
Konular
0
Ayarlar> bildirimler kismina gelip her uygulama için kayan bildirim ayrı, kilit ekranı ayrı tek tek uygulamaları ayarlaman gerekiyor.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O şekilde ayarlı uygulamalarım ama yinede kafasına göre takiliyor

Oyla:

sonergul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
11
Bildirim stillerimde MIUI ve Android seçeneklerinden MIUI seçtiğimizde arama ve mesaj bildirimlerindeki ikonlar gözükmüyor. Bu sorunu yaşıyor musunuz?

Oyla:

bdrayr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Badr
Cihazım
Mi max 3
Konular
1
merhaba arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu sabah otadan güncelleme geldi ve yükledim. ancak telefonu kullanırken kayan bildirimler bi türlü çalışmıyor, sadece titreme ve durum çubuğunda logo çıkıyor. aşağı kaydırırsam durum çubuğunu ancak öyle gelen bildirimi görebiliyorum. telefon daha bi kaç aylık mistore dan alınma ve tema klasik tema... uygulama ayarlarında kayan bildirimler açık
Selam. Bende dün yükseltme sonucu bu problemi yaşadım. Biraz kurcalama sonucu problemi çözdüm. Hala aynı sorunu yaşıyorsanız, ayarlar>bildirimler> kayan bildirim çıkmasını istediğiniz bir uygulamaya girin ve "Önemlilik" seçeneğini bulup onu "yüksek" olarak işaretleyin. Kayan bildirim çıkmasını istediğimiz her uygulamayı bu şekilde yapmak zorundayız, tabi bazı uygulamalar otomatik bu şekilde ayarlı.

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Selam. Bende dün yükseltme sonucu bu problemi yaşadım. Biraz kurcalama sonucu problemi çözdüm. Hala aynı sorunu yaşıyorsanız, ayarlar>bildirimler> kayan bildirim çıkmasını istediğiniz bir uygulamaya girin ve "Önemlilik" seçeneğini bulup onu "yüksek" olarak işaretleyin. Kayan bildirim çıkmasını istediğimiz her uygulamayı bu şekilde yapmak zorundayız, tabi bazı uygulamalar otomatik bu şekilde ayarlı.
Bu şekilde yapılmasına rağmen miui temalarında kayan bildirimler sabit ios temalarında kayan bildirimler oluyor

Oyla:
Üst Alt